Televizor LED Smart Metz, 81 cm, 32MTB5000, review

    Ieftin si bun, doua cuvinte care daca le combii sunt mai greu de gestionat in zona de televizor, iar daca adaugi si atributul smart, misiunea ta devine din ce in ce mai dificila. Metz, 81 cm, 32MTB5000 este un televizor care il recomand, nu numai personal ci si numerosii clienti care l-au ales pana acum, testat si se bucura in continuare de imagini calitative la standardul HD, pe un ecran de 81 cm, totul la un pret foarte bun. Daca e sa privim si geneza din care fac parte cei de la Metz, vedem ca sunt o firma germana care licreaza mai peste tot in Europa, iar in ultimul timp si in Romania. Designul este unul incantator, la fel si modul de functionare al interfetei smart, culorile fiind desprinse parca din realitatea cotidiana. Daca esti dispus sa investesti o suma mica intr-un televizor nou din generatia actuala, cu siguranta ca Metz 32MTB5000 merita atentia ta.

Televizor LED Smart Metz, 81 cm, 32MTB5000, HD

     Accesul la interfata smart se face simplu si rapid, actionand butonul central al telecomenzii din dotare, trecerea de la imagine la aceasta fiind instant. Ai acces la numeroase aplicatii, fie standard sau pe baza de instalare ulterioara, pentru retele sociale, continut video sau navigare online. Sistemul de operare este unic, fiind bazat pe Linux, se misca decent, impresia generala fiind una foarte buna. Prin apasarea butonului Smart de pe telecomanda, se activeaza instant bara smart ce iti ofera posibilitatea alegerii aplicatiilor setate ca scurtaturi rapide. Principalele aplicatii de care dispune acesta sunt YouTube si Netflix, dar pot fi instalate si altele din magazinul propriu. Capacitatea de stocare memorie interna pentru aplicatii este de 4 Gb. Aplicatiile cele mai des utilizate pot fi setate ca scurtaturi pe ecranul principal pentru a putea interactiona mult mai usor si rapid.

     Display-ul care masoara in diagonala 81 cm suporta rezolutii HD, acesta fiind capabil sa reproduca imagini de o claritate excelenta la care se interpun urmatoarele aspecte tehnice: timp de raspuns in frecventa 8 ms, o luminozitate de 300 cd/m2 si un contrast dinamic de 100.000:1. Indiferent de unde il vei privi, vei putea distinge foarte bine, culorile, formele. Pentru o procesare continua a culorilor sunt disponibile urmatoarele tehnologii de procesare imagine: Color Temperature Adjustment – tehnologie care adauga naturalete imaginilor prin imbunatatirea spectrului de culori in raport cu indicele de temperatura, Zoom Mode – permite focusarea procentuala cu zoom in sau zoom out pentru a surprinde mult mai bine detaliile vizuale, Digital Noise Reduction – elimina efectele nedorite de zgomot ce se aplica pe imaginile in miscare sau alte transmisii mai slab calitative. Televizorul dispune si de functie Hotel Mode dar si de EPG.

     Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita. Televizorul Metz ofera un control exact si al backlight-ului, Active Backlight Control – ce face diferenta de imagine intre cadrele cu lumina mai multa si cele intunecoase. Deasemenea Noise Reduction elimina imperfectiunile generate de imagini in cazul transmisiunilor care au pierdere de semnal, imbunatatind simtitor calitatea prin eliminarea zgomotului o tehnologie de procesare continua.

Televizor LED Smart Metz, 81 cm, 32MTB5000, HD

       Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv. Telecomanda aferenta acestui model este usor de utilizat si cuprinde o serie de butoane intuitive ca functionare ce nu pun in dificultate utilizatorul. Tot in pachetul comandat primesti manualul de utilizare si cablul de alimentare. Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV.

       Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo NiCam format din doua difuzoare de 2 x 8 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. Caracteristicile audio pot fi modificate din zone de egalizator a meniului Sound Mode. Exista mai multe moduri standard pe care le poti activa in functie de continut, filme – movie sound mode si muzica – music sound mode. Deasemenea utilizatorul are posibilitatea sa seteze un standard audio propriu pe care sa il memoreze in lista de optiuni audio. 

       Functiile speciale de care beneficiaza, sunt urmatoarele: Temporizator – utilizatorul poate seta un interval de timp de functionare dupa care acesta sa se inchida in mod automat, functie redare fisiere audio/video de pe stick de memorie prin USB. Functia PVR – functioneaza ca un recorder care inregistreaza emisiunea preferata pe suport stick de memorie pe programul si la ora stabilita de tine. Astfel chiar daca nu esti acasa poti sa revezi inregistrarea si sa te bucuri de informatiile care conteaza pentru tine. 

      Televizorul este prietenos cu mediul inconjurator si cu buzunarul tau. Este un model econom, incadrat in clasa energetica A (41 W). Atunci cand tii televizorul fixat pe un post mai mult de 2 ore, te avertizeaza ca se poate inchide ca motiv de siguranta in cazul in care l-ai uitat deschis. Deasemenea in modul standby, consumul energetic scade undeva la 0,5 W. 

       Televizorul Metz, 81 cm, 32MTB5000 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 2 porturi HDMI, iesire audio, slot CI+, 2 x USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 41 W avand o greutate de 3,5 Kg.  

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor LED Smart Metz, 81 cm, 32MTB5000, HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>