Sterilizator UV Smartphones A+ Negru/Alb, pret, pareri

      Telefoanele sunt in general printre cele mai mari purtatoare de microbi, deoarece in timpul zilei le folosim foarte des. Punem mana pe ele, apoi pe bani si apoi le utilizam din nou cand suntem sunati sau verificam notificarile care vin de la retelele sociale. Astfel, atunci cand crezi ca te-ai spalat pe maini, dar ai pus mana pe telefon, poti considera ca ai facut-o degeaba daca nu ai trecut telefonul printr-un dispozitiv de sterilizare cu UV asa cum este si A+. 

Caracteristici:

  • Timp de sterilizare: 6 minute;
  • Putere sterilizare: 2 x 1 W;
  • Curent de intrare: 1-2 A;
  • Putere maxima: 9 W;
  • Lungimea undei UV: 253.7 nm;
  • Dimensiuni interioare: 180 x 100 x 22 mm.

     Telefoanele mobile inteligente au devenit pentru noi o prelungire a mainii. Le avem in mana peste tot – la birou, in mijloacele de transport in comun, la baie, in pat. Toata viata noastra este stocata, organizata si animata de aceste obiecte. Problema este ca telefoanele mobile au, pe langa aplicatiile, muzica si contactele care ne fac viata mai usoara, mii de bacterii fecale, streptococi si stafilococi aurii. Conform mai multor studii, se arata faptul ca bacteriile de pe telefon pot fi mai numeroase si mai periculoase fata de cele prezente pe vasul de wc.

Sterilizator UV Smartphones A+, Negru

      Deasemenea in contextul pandemic curent, alegerea unui sterilizator UV pentru telefonul propriu poate face diferenta in momentul in care pui mana pe suprafete contaminate si apoi mai departe pe telefon. Dimensiunea produsului permite si sterilizarea unor device-uri de dimensiuni mai mari, inclusiv un iPhone Xs max, Samsung Note 9, S10 plus etc. De asemenea, se potriveste pentru iPod-uri, mp3 playere, casti Bluetooth, perii de dinti, ceasuri, jucarii, ochelari, chei si bijuterii. In plus de atat, in timp ce sterilizezi telefonul il poti in acelasi timp si incarca, A+ beneficiind si de functie de incarcare standard. Aparatul se incarca cu usurinta folosind cablul USB, la orice sursa de alimentare pe baza de USB. 

 Sterilizatorul pentru telefoane mobile A+ este dovedit si testat stiintific de laboratoarele terte independente pentru a ucide 99,9% din germenii obisnuiti in 6 minute.

Recomandare:

      Daca te-am convins ca acesta este o alegere potrivita pentru tine, poti vedea oferta de pret actualizata aici

      Zilele acestea beneficiaza de oferta de sezon, avand un discount semnificativ, oferta valabila pentru stoc limitat: Verifica pret actualizat

Sterilizator UV Smartphones A+, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>