Pat Kring Retro, culoare vintage, pret, specificatii design

     Kring Retro este un pat unicat ce respecta un design aparte care il incadreaza in categoria produselor de mobilier vintage, un model care cu siguranta va atrage atentia in locuinta proprie. Amenajarile interioare in stil vechi nu inseamna sa inghesui în casa toate obiectele bunicii, ci inseamna sa pui îin valoare si sa gasesti utilităti inedite pentru piese de mobilier ce respec a intru totul aceste tendinte, chiar si mai noi. Unele piese pot fi reconditionate iar altele dupa caz pot fi alese din randul celor noi asa cum se intampla cu patul Kring Retro. Regula de baza este imbinarea cu stil, pentru maximum de confort a vechiului cu noul. Folosirea in amenajarea interioara a elementelor de mobila vintage este cea mai buna modalitate de a personaliza inedit un spatiu.

Pat Kring Retro, culoare vintage, 145x92x205 cm(140x200)

      Kring Retro este un pat excelent pentru orice locuinta, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, de culoare alba, se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi elegante si moderne, avand urmatoarele dimensuni: 145 x 92 x 205 cm. Dimensiunile exacte conform cu fisa tehnica sunt afisate in imaginea urmatoare:

      Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 90,5 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Lipseste suportul de saltea aceasta fiind nevoie pentru a fi cumparat separat. In cazul in care si salteaua este necesara pentru achizitie, modelul potrivit pentru dimensiunile acestuia este de 140 x 200 cm. 

       Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL cu puncte de rezistenta la capete. Comanda acestuia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.

Plin de farmec și caracter, amintind subtil de vremuri demult trecute, dormitorul vintage este perfect pentru sufletele romantice. Fiecare piesă aparținând acestui stil are o poveste de spus, iar împreună creează o atmosferă caldă, cu note de nostalgie. 

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul vintage Kring Retro la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat Kring Retro, culoare vintage, 145x92x205 cm(140x200)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>