REVIEW: Trambulina agrement copii GameTime Sports, 12FT-366 cm

    Daca ai o curte generoasa, un accesoriu ideal pentru distractia copiilor este trambulina GameTime Sports, 12FT-366 cm, un model cu design sportiv, rezistent de culoare albastru. Maerialul cu elasticitate din care este realizata suprafata unde se sare, imprima o proiectie la inaltime suficient de mare pentru a simti fenomenul de levitatie pentru cateva secude, in deplina siguranta. Folosirea acesteia de catre cei mici ajuta la imbunatatirea skill-urilor referitoare la echilibru, si miscare, oferind totodata un sentiment de libertate. un salt poate fi echivalentul unui sprint de 200 metri! În plus, alternarea salturilor şi a perioadelor de odihnă este un exerciţiu excelent pentru sistemul cardiovascular. Un astfel e obiect instalat în curtea sau în grădina ta, îi va atrage ca un magnet pe cei mici. Deoarece nu afectează articulaţiile, trambulina este potrivită pentru orice utilizator, cu excepţia persoanelor care suferă de afecţiuni cardiace, de dureri de genunchi sau de spate. Într-un cuvânt, trambulina este instrumentul perfect pentru a aduce buna-dispoziţie în întreaga familie!

Trambulina agrement copii GameTime Sports, 12FT-366 cm, culoare albastru

     Aceasta are inclusa plasa de protectie astfel ca tu sa fii in deplina siguranta iar distractia sa fie asigurata la maxim. Avand un diametru de 366 cm, cei mici beneficiaza de un spatiu de joaca suficient de mare astfel incat distractie sa fie pe masura. Materialul din care este realizata este unul de foarte buna calitate fiind sustinuta de 4 picioare groase in forma de U pentru o stabilitate sporita. Deasemenea cadrul are prevazut o protectie extra dintr-un material de tip PVC. 

    Este recomandat folosirea acestei trambulinei in aer liber, nu in spatiul inchis al locuintei. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV. Greutatea maxima utilizator pe care o poate sustine este de maxim 100 Kg.

– Inaltime cadru: 2.73 m;
– Plasa elastica PP rezistenta UV;
– Pentru baieti si fete cu varsta 6 ani+;
– Cadru galvanizat Ø 38 mm;
– Arcuri 72 buc galvanizate  Ø3.0 x 141mm x 27N; 
– Picioare sustinere 34 x 1.2mm x 6pcs;
– Plasa protectie PE 3.65 m;
– Cadru galvanizat la căldură, tratat împotriva coroziunii si UV

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca doresti sa te distrezi maxim vara aceasta, sa faci miscare, sa slabesti: Vezi oferta pret

    Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la un pret redus, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Vezi reducerea actuala

Trambulina agrement copii GameTime Sports, 12FT-366 cm, culoare albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>