Ventilator turn Trisa Fresh Air 9331.70, pret, specificatii tehnice

   Un ventilator de camera este bine venit in locuinta noastra mai ales in conditiile unei veri care se instaleaza cu temperaturi toride din timpul zilei. Aparatul are rolul de a ventila aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. Aceste aparate sunt de mai multe tipuri si dimensiunii in functie in functie de forma si locul in care pot fi plasate intr-un spatiu. Cel mai mare avantaj al acestor dispozitive sunt costurile mai reduse si un consum de energie destul de economic.  

     O varianta inspirata de ventilator de camera este modelul de aparat turn Trisa Fresh Air 9331.70 creat pentru a racori camere cu spatiu mai restrans, fiind echivalentul unui ventilator vertical, deoarece are un design specific, incluzand o unitate de centrifugare a aerului cilindric alungita, care isi permite sa disperseze aerul pe toata inaltimea sa. In forma sa actuala de turn, acest dispozitiv ne ajuta sa economisim mai mult spatiu, putand fi plasat in colturile unei incaperi.

  • Putere 45W;
  • 3 viteze (joasa / medie / ridicata);
  • Inaltime 75cm;
  • Flux de aer puternic;
  • Culoare Alb;
  • Distributie optima a aerului datorita oscilatiei la unghi de 60¬ļ;
  • Usor de utilizat.

  Functia de operare manuala prin activarea butoanelor de pe panoul de comanda ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la operarea acestuia cu usurinta. Aici sunt prezenta un numar de 5 butoane actionate mecanic, unul ce selecteaza directia de oscilatie, un buton de ON/OFF si alte 3 butoane ce activeaza una din cele 3 trepte de ventilare disponibile. 

     Acest ventilator turn avand o carcasa din plasic cu inaltimea de 75 cm si o baza de sprijin rotunda, are un design modern de culoare alb integral, reusind astfel sa se incadreze perfect in locuinta ta. Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate mare de ventilare generata de un ventilator in 3 trepte, cu un debit maxim de 616 m3 / h, perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de pana la 40 mp. Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional avand o rotire automata in jurul axului tijei la un unghi de maxim 60 de grade, ce permit un reglaj optim, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. 

    Functia de oscilare aer impinge aerul prelucrat in directii variate astfel incat acesta sa nu bata numai in acelasi loc provocand neplaceri si senzatie de curent. Operarea este simpla, folosind panoul de comanda superior sau telecomanda de riguare. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarea imbunatatire: Reglajul de viteza al aerului in trei trepte se poate realiza prin reglarea vitezei de centrifugare a aerului determinand puterea fluxului de aer. Pentru reglarea vitezei de dispersie al aerului aparatul are un dispozitiv de control digital actionat de telecomanda. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de (28, 45, 60) dB. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 45 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Aparatul cantareste 2,6 Kg si are urmatoarele dimensiuni de (L x I x A) cm: 17.5 x 17 x 81,5 .

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret

Ventilator turn Trisa Fresh Air 9331.70, 45W, 3 viteze, 75cm, oscilare, Alb

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>