Set Bucatarie Irim Nelly, pret, specificatii design (review)

    Bucataria este un loc unde ne intalnim de cele mai multe ori atunci cand gatim, luam masa in familie sau stam la vorba in timp ce savuram cafeaua de dimineata. Spatiul nu este intotdeauna cel mai bun aliat in cazul bucatariei, deoarece daca punem la socoteala electrocasnicele, locul unde luam masa, mobilierul parca aproape ca nu mai are loc in acest peisaj. Irim Nelly este un set de bucatarie care se preteaza cel mai bine acestui peisaj, mai ales ca este unul compact ce include 6 piese separate care pot fi asezate dupa bunul plac. Bucatariile mici sunt o realitate in casele celor mai multor romani si de aceea consider ingenioasa solutia oferita de Irim Nelly, un mobilier pentru bucatarie, compact, descris dimensional conform cu urmatoarea schita tehnica:


    Bucataria este in general un spatiu esential si des folosit atat pentru gatit cat si pentru mancat, dar fi fara griji. Un spatiu mic poate fi si functional daca sti sa il adaptezi, sa il organizezi si sa il mentii curat. Fiind confectionata din PAL, un material tratat chimic, acest set de mobilier este rezistent la umezeala si are un pret accessibil. Combinatia cromatica contrastanta, crem/alb – stejar deschis faciliteaza integrarea acestui mobilier in orice tip de decor. Corpurile sunt structurate din material melaminat, care ofera o rezistenta crescuta la zgarieturi si o folosinta indelungata. Fronturile sunt concepute cu un design de ultima generatie ce confera un acces facil in spatiile de depozitare ale bucatariei, cu rezistenta crescuta la zgarieturi si o folosinta indelungata. Intreg setul cuprinde urmatoarele elemente de mobilier:

  • 3 corpuri suspendate;
  • 2 corpuri asezate pe podea;
  • 1 blat de 120 cm.

Set Bucatarie Irim Nelly, 180x46x126,5 cm, Stejar

      Stilul adoptat de mobilierul de bucatarie este unul clasic – formal, nu putem emite pretentii exagerate in privinta decoratiunilor dar si pretul sau de achizitie este unul cat se poate de accesibil. Punctul sau forte sta in organizarea spatiului foarte bine la interior – numeroase spatii de depozitare, dar si materialele de constructie de o calitatea foarte buna. Există și suportul pentru blat care te pot ajuta să păstrezi într-un loc mai multe accesorii de bucătărie și să le ai la îndemână mereu. Acest mobilier funcțional te va ajuta să te orientezi cu ușurință atunci când gătești sau când ai treabă în bucătărie. 

     Spatierea este una foarte buna, iar daca privesti multitudinea de rafturi si zone de depozitare, vei gasi cu siguranta un loc potrivit pentru oricare instrument de gatit din bucataria ta. Usile din zona de jos a blatului de bucatarie sunt echipate cu manere metalice prinse in suruburi astfel incat sa reziste presiunii unei utilizari de lunga durata. Blatul care se desfasoara deasupra sertarelor, este unul foarte gros si tratat cu lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. Zonele de depozitare din imediata apropiere a aragazului  iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat bucataria ta sa fie o incapere in care ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. 

    Mobilierul ideal pentru o bucatarie mica este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier de bucatarie, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul bucatariei tale, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

    Sunt multumita de alegerea facuta, bucataria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi bucataria fiind o structura de mobilier ce va spori impresia de volum. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Set Bucatarie Irim Nelly, 180x46x126,5 cm, Stejar