Dulap Irim Nevada, pret, specificatii design (review)

     Nu stiu cum esti tu dar parerea asupra unei persoane poate fi stabilita si in functie de controlul care il are asupra lucrurilor, iar o amenajare corecta a acestora o poate scapa de aceasta eticheta de persoana dezorganizata. Sa nu iti gasesti lucrurile dimineata cand esti pe fuga, gata sa pleci la birou, te poate intarzia din drum, te streseaza ca intr-un final sa iti strice toata ziua. De aceea pentru a evita aceste neplaceri, iti recomand sa apelezi la noul dulap modern Irim Nevada, care te va ajuta sa iti sortezi hainele tale pe categorii in diferite zone, dupa anotimp, sau marimi. Ca sa iti faci o idee asupra locurilor de depozitare de la interior, scheletul intregului ansamblu este disponibil in figura de mai jos.

      Dupa cum se poate observa, in dreapta se regasesc 4 zone de depozitare cu rafturi suprapuse unde poti aseza cu usurinta lucrurile de casa, ploverele, pe diverse categorii, sau jeansi frumos impaturiti. Pentru hainele mai groase din categorie paltoane, geci sau camasi, in partea din stanga se regaseste un spatiu optim, unde le vei putea aseza frumos pe umeras. Sifonierul beneficiaza de doua usi cu deschidere stanga dreapta cu deschidere pe sina. Manerele metalice de culoare argintie incorporate ofera o sustinere ferma in procesul de deschidere spre stanga-dreapta in ambele directii. Nu exista spatiu care sa comunice cu restul compartimentelor din stanga. 

   Oglinda centrala reprezinta un accesoriu ideal pentru cei care doresc sa probeze hainele inainte de a iesi afara, fiind o zona de interes care sa iti dea de inteles daca iti sta bine sau nu. In zona din stanga jos, regasim si doua sertare mai mici, care pot reprezenta locatii ideale pentru a pastra lucrurile personale, la indemana.

     Irim Nevada este un dulap inalt, ideal pentru camerele inalte si spatiile care nu sunt atat de generoase ca dimensiune, putand fi pozitionat atat pe hol sau in una din camerele de dormit. Odata comandat acesta vine in proportie de 90 % asamblat, nemaifiind nevoie de cine stie ce cunostiinte ingineresti, singura problema fiind cum il vei urca pe componente pana sus la tine la apartament. Spatiile de la interior sunt generoase si corect partitionate incat sa poti lua in calcul depozitarea lucrurilor mai voluminoase.

     Culoarea sa crem inchis (nuc) il recomanda ca fiind o solutie echilibrata din punct de vedere cromatic pentru casele de tip open space, materialele folosite in constructia sa fiind PAL lacuit pe toata suprafata sa. Odata montat pe pozitie, este confortabil sa il folosesti, toate rafturile fiind plasate la semiinaltime astfel incat o persoana de 1.60 – 1.70 m sa ajunga cu usurinta la inaltime. In dimensiuni acesta masoara 191 cm inaltime, 150 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 113 Kg. Sifonierul Irim Nevada este unul din modelele cele mai populare, pentru ca se potriveste de minune in dormitoarele nici prea mici, dar nici prea mari. Culoarea difera in functie de model, astfel poti alege intre 3 nuante, mai deschise sau mai inchise: nuc, sonoma sau stejar.

Recomandare:

        Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alegere inteligenta pentru pastrarea hainelor in bune conditii: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Dulap Irim Nevada, 150X59x191 cm, 3 usi, oglinda, Culoare Nuc Amiral

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>