Dormitor Irim Marina, pret, specificatii design (review)

   Când vorbim de mobilier de bază într-un dormitor, gândul ne zboară instant la pat. Pentru a crea un ambient plăcut în cameră, acesta este poziționat după o logică anume în funcție de forma și dimensiunea acestuia. Pe langa acesta isi pot face loc in jurul sau si alte elemente cu destinatie pastrare lucruri la indemana, cu referire la noptiere si un dulap in care sa pui hainele de casa si alte lucruri importante pentru tine si familia ta. Daca e sa ne luam doar dupa aceste aspecte, putem considera setul dormitor Irim Marina format din pat, doua noptiere si un sifonier, alegerea perfecta. Intreg ansamblul este compus din 3 componente dupa cum urmeaza:

  • Pat 214 x 168 x 86 cm pentru saltea de 160 x 200 cm. Patul contine mecanism de ridicare. NU contine saltea si somiera;
  • Doua noptiere 45 x 35,5 x 43  cm, 1 sertar;
  • Dulap 200 x 60,5 x 201 cm. Dulapul cu usi glisante si oglinzi dispuse central.

Dormitor Irim Marina, Pat 160x200 cm, Dulap, 2 Noptiere, Culoare Sonoma/Alb

    Un proiect de design reușit începe întotdeauna cu o bună planificare. Recomandarea noastră este să faci o listă în care să scrii despre toate obiectele care te reprezintă și de care ai cu adevărat nevoie. Acest exercițiu vă va ajuta să ai o privire de ansamblu asupra elementelor de decor care trebuie achiziționate, fără a face cheltuieli suplimentare pe obiecte inutile. Câteodată, crearea unui mediu confortabil în dormitor poate fi o adevărată provocare, deoarece trebuie să luăm în considerare mai mulți factori precum: buget, stil de amenajare, spațiul de care dispunem. Dormitorul Irim Marina este menit sa ofere utilizatorului confortul de care are nevoie acasa, sa fie si functional prin prezenta numeroaselor spatii de depozitare si accesibil ca pret. Deasemenea acest dormitor imprima si o senzatie de confort vizual, beneficiind de un design de concept aerisit, luminos si prietenos. Se potriveste de minune spatiilor mai mici, forma arhitecturala si spatierea in orientare a pieselor dicteaza stilului abordat de clasic sau minimalist.

Dormitor Irim Marina, Pat 160x200 cm, Dulap, 2 Noptiere, Culoare Sonoma/Alb

     Dormitorul este spațiul unde îți ții toate lucrurile personale, lucrurile de care ai nevoie zi de zi. Haine, lenjerii, bijuterii sau produse cosmetice, toate se găsesc în spațiul acesta intim. De aceea, va trebui ca dormitorul tău să fie un spațiu practic, astfel încât să-ți poti depozita corespunzător toate lucrurile și să poți să-ți desfășori în voie rutina zilnică. Irim Marina este un dormitor care ofera numeroase astfel de locatii, la indemana prin intermediul celor doua comode sau a sifonierului central cu 2 usi. In tentativa de a asigura un spatiu cat mai exact de asezare a corpurilor este important sa cunosti dimensiunile detaliate a acestuia, conform cu figura atasata:

    In amenajarea dormitorului, simplitatea este o regula de baza si se traduce prin putin mobilier, putine elemente de decor si, asa cum aminteam mai sus, o paleta cromatica redusa. In ceea ce priveste dormitorul Irim Marina, piesele esentiale sunt: patul, cele doua noptiere si sifonierul care reprezinta tot ce ai nevoie. Elementele decorative suplimentare sunt reduse la minim. Chiar si in cazul spatiilor mai putin sau generoase, trebuie sa tii cont de modul in care asezi mobila – aspect care poate influenta semnificativ rezultatul final, adica modul in care arata incaperea. Simetria este o solutie care nu da gres niciodata. Patul Irim Marina trebuie pozitionat la mijloc, urmat de cele doua comode simetric lipite de pat iar dulapul in imediata apropiere. Restul spatiului trebuie sa fie cel dedicat miscarii libere in camera, deoarece nu doresti sa limitezi prea mult acest aspect. Intr-o camera mare si bine proportionata, patul va fi plasat in mijloc, cu vedere spre geam. In cazul in care spatiul nu permite acest tip de aranjament, patul poate fi lipit de unul dintre pereti.

   Patul ramane pana la urma cea mai importanta piesa de mobilier din acest set. Acesta este obiectul de mobilier caruia trebui sa-i acorzi cea mai mare atentie, atat din punct de vedere estetic – pentru ca, de regula, toata incaperea este centrata in jurul lui – dar, mai ales din punct de vedere practic. Patul inclus in setul Irim Marina foloseste o structura solida din lemn stratificat, de esenta tare, ce ofera suportul si garantia unui somn de calitate pe toata durata noptii. Specialistii sunt de acord ca un pat rezistent si calitativ, alaturi de o saltea care sa corespunda dimensiunilor sale pot influenta semnificativ calitatea vietii. 

     Setul Irim Marina ofera un pat excelent pentru dormit, compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, in culoarea castan (virginia) se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi luminoase. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 112 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Important este si faptul ca patul beneficiaza de lada de depozitare unde poti pastra lenjeria de pat aferenta utilizatii din timpul zilei sau pe timp de noapte. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Sifonierul dispune de mai multe spatii distincte de depozitare la care se face accesul prin intermediul a 3 usi. Dulapul cu numeroase spatii de depozitare respecta aceleasi stil ca si patul fiind construit din acelasi material. Ofera pana la 4 spatii de depozitare pe verticala in partea dreapta si un spatiu deschis in stanga unde poti pastra articole verstimentare pe umeras. Un aspect important in legatura cu acesta este faptul ca beneficiaza si de o oglinda pozitionata in zona centrala.

     Cele doua noptiere din jurul patului respecta aceleasi linii de design si culoare oferind spatii mici si utile unde poti aseza lucrurile cele mai des utilizate, la indemana, in apropierea patului.

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Acesta este livrat prin curier rapid in format neasamblat, fiind necesara studierea cartii tehnice ce vine la pachet impreuna cu detaliile de montare.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Dormitor Irim Marina, Pat 160x200 cm, Dulap, 2 Noptiere, Culoare Sonoma/Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>