Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APPSS, pret, pareri

    Star-Light FTTM-98APPSS, produs 100 % romanesc, este un frigider cu o sigura usa de dimensiuni medii, ce gazduieste la interior un spatiu de depozitare de aproximativ 98 litri. Acesta este ideal pentru orice familie mica, care nu are inca un buget prestabilit pentru un model mai scump, sau pentru a fi achizitionat pentru locatii sezoniere cum ar fi case de vacanta sau camere de hotel. Ca idee, daca nu ai mai auzit de cei de la StarLight, acestia sunt prezenti in piata de cel putin 4 ani, iar in timp au dezvoltat mai multe generatii de produse electronice si electrocasnice, la o calitate buna si pret pe masura. 

 

DESIGN, SI MATERIALE CONSTRUCTIE:

     Chiar daca este mai mic, poti privi avantajele astfel, si anume, un consum mai mic, ai la indemana un spatiu mai bine organizat, iar materialele de constructie sunt de buna calitate. Asiguri confort dar si calitatea unui proces de racire cu un pret minim, acest model avand si avantajul de a nu fi foarte costisitor din punct de vedere al bugetului. Star-Light FTTM-98APPSS aduce un plus estetic si din punct de vedere al aspectului exterior. Daca in general eram obisnuiti ca astfel de aparate frigorifice sa beneficieze de culoarea alba clasica, in varianta curenta, Star-Light FTTM-98APPSS beneficiaza de o cromatica cat se poate de interesanta, inox metalizat. Astfel se va integra perfect alaturi de celelalte dispozitive casnice acasa, avand un impact modern general. Pentru accesul la interior, frigiderul Star-Light prezinta o singura usa cu sistem reversibil.

COMPARTIMENTARE INTERIOR FRIGIDER

      Frigiderul ofera la interior ca spatiu doua rafturi spatioase, cu o inaltime considerabila, zona in care poti aseza diverse alimente. Usa care inchide incinta are pozitionati 3 suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici. Pentru zona de fructe si legume ai la dispozitie in partea de jos o lada din plastic care protejeaza alimentele de factura vegetala sa fie supuse unei temperaturi scazute. Frigiderul Star-Light FTTM-98APPSS imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice superioare A++.

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APPSS, 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Inox

      Congelatorul beneficiaza de un singur compartiment de volum 14 litri si are o capacitate de congelare de 2 Kg/24h. 

      Sistemul de dezghetare pentru frigider este unul automat in timp ce pentru congelator este manual. Frigiderul care este supus de cele mai multe ori inghetului va executa aceasta operatiune de dezghetare interior in mod automat, fara a fi nevoie de interventia utilizatorului. In schimb pentru congelator, va fi necesara o decongelare completa pentru a mentine aceleasi performante de racire de la prima punere in functiune. Nu e chiar atat de grav deoarece, o decongelare completa poate fi facuta o data la 6 luni de zile sau mai mult. 

 Pentru ca frigiderele și congelatoarele să funcționeze în parametri optimi, oriunde ar fi poziționate aparatele, le sunt desemnate o clasă climatică. Aceasta se poate găsi pe placuța de identificare și oferă informații despre temperatura ambientală în care ar trebui utilizat aparatul. Clasificarea/etichetarea îți oferă informațiile despre ariile de temperatură în care aparatul poate să mențină condițiile necesare de depozitare. In cazul curent, Star-Light FTTM-98APPSS este incadrat in zona de ST-N, astfel ca este recomandat zonelor normale si subtropicale pentru temperaturi ambientale de la 16 la 38 °C

Clasele climatice:

SN = Subnormal: adecvat pentru folosirea la temperaturi ambientale între +10°C și +32°C

N = Normal: adecvat pentru folosirea la temperaturi ambientale între +16°C și +32°C

ST = Subtropical: adecvat pentru folosirea la temperaturi ambientale între +16°C și +38°C

T = Tropical: adecvat pentru folosirea la temperaturi ambientale între +16°C și +43°C

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APPSS, 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Inox

      Pentru a modifica temperatura de functionare ai la dispozitie un selector manual pozitionat la interior de unde poti varia in treapta potrivita temperatura dorita. Cei de la Star-Light au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A+. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 0.36 kW/24h.

      Interiorul este iluminat, astfel ca oricand ai nevoie sa folosesti frigiderul, vei putea sa ai o viziune clara asupra alimentelor de la interior. Din punct de vedere functional, frigiderul cu o usa Star-Light FTTM-98APPSS se dovedeste a fi un model silentios, capabil sa se ridice la asteptarile noastre, nu este nici zgomotos (39 dB), cu o suprafata ocupata in volum data de valorile 84.5 x 50 x 54 cm. 

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APPSS, 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>