Aparat vaslit Tunturi cardio Fit R60w, performante (review)

   Lipsa timpului pare a fi cel mai mare dușman al antrenamentelor. Dacă ai un program încărcat și nu ai timp să ajungi la sală, te poți antrena acasă. Tunturi cardio Fit R60w este un aparat fitness futurist, ce dispune de o constructie din materiale sustenabile, special conceput pentru a putea fi ușor de depozitat, ocupând puțin spațiu în locuința ta. Aparatul de canotaj Tunturi cardio Fit R60w dispune de o singură șină de aluminiu care funcționează ușor, produce un zgomot relaxant chiar și atunci când vine vorba despe un antrenament extrem de intens. Pedalele bine poziționate, mânerul ergonomic și scaunul confortabil creează o experiență de vâslit deosebită. Este ușor de folosit datorită butoanelor din jurul monitorului. Datorită faptului că are un impact redus asupra încheieturilor, posibilitățile de accidentare sunt reduse la minim. Exercitiile sunt monitorizate de computerul de bord care inregistreaza in mod direct evolutia personala din timpul exercitiilor fizice.

Aparat vaslit Tunturi cardio Fit R60w, greutate maxima utilizator 150kg

    Aparatul lucrează toate grupele principale de mușchi, antrenând până la 84% din masa musculară. Monitorul afișeaza funcții de bază precum: timp, distanța vâslită și caloriile consumate. Pentru gestionarea eficientă a spațiului, poate fi depozitat pe verticală. Computerul de bord beneficiaza de o selectie de date tehnice al parcursului de antrenament, ce asigura informatii utile cu privire la parcursul antrenamentului urmat si a evolutiei in timp. Principalele functii urmarite de aparat pe ecranul central sunt: timp, distanta, puls, calorii, etc. Tastele UP/Down sunt folosite pentru marirea gradului de intensitate exercitiu, Recovery – pentru ritm cardac, Start/Stop, etc.

Aparat vaslit Tunturi cardio Fit R60w, greutate maxima utilizator 150kg

    Tunturi cardio Fit R60w nu face niciun compromis cand vine vorba de confort. Pedalele sunt asigurate cu sigurante cu bretele anti-alunecare, intre acestea gasindu-se si un suport pentru a pozitiona apa. Scaunul confortabil cu forma ergonomica si rulmentii montati pe role asigura o miscare perfecta de-a lungul sinei din aluminiu.

Aparat vaslit Tunturi cardio Fit R60w, greutate maxima utilizator 150kg

    Acest aparat este recomandat atat in cazul incepatorilor, cei care au mai practicat sportul intr-o sala de fitness sau cei care practica sportul de performanta. Nu este un aparat care sa fie folosit in cazuri medicale, este recomandat si pentru mentinerea unei siluete definite, daca doresti sa mentii un tonus fresh al corpului simuland mecanica din sportul de canotaj foarte bine. Miscarea bratelor prin rularea exercitiilor specifice vaslitului pun la lucru intreaga gama de muschi din zona bratelor, a trunchiului si picioarelor, utilizatorul avand parte de o experienta completa, care acum poate fi urmata acasa. Programele de lucru (3 la numar) pot fi ajustate astfel incat sa ofere un nivel de rezistenta variat, astfel incat in timp evoluand din punct de vedere fizic, sa fi supus unor noi provocari. Greutatea voalanta creata de apa inclusa in voalanta amplifica dificultatea exercitiilor astfel incat tu sa te bucuri de fiecare data de un exercitiu adecvat conditiei tale fizice. Dupa fiecare antrenament, aparatul poate fi pliat astfel incat sa ocupe un spatiu mai mic in locuinta ta. Rezistența la apă ofera aparatului Tunturi cardio Fit R60w o senzație realistă in exercitiu. Cu cat adaugi mai multă apă la masa rotativă, cu atât vei întâlni mai multă rezistență in exercitiu. Poti seta astfel unul din cele 6 nivele de rezistenta pe apa.

Aparat vaslit Tunturi cardio Fit R60w, greutate maxima utilizator 150kg

   Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 150 Kg. Deasemenea in caz de apar probleme de sanatate si nu mai poti opri mecanismul in siguranta, acesta beneficiaza de oprire de urgenta cu sistem de franare electronic. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. Vei observa primele rezultate inca din prima saptamana de lucru, te vei simti din nou puternic iar increderea in fortele proprii va fi din nou aceiasi ca din tinerete. Antrenamentul bazat pe controlul ritmului cardiac este posibil datorita receptorului integrat, ce se conecteaza la o curea de piept optionala, astfel oferindu-ti posibilitatea de a vasli la un nivel optim. La sfarsitul fiecarei sesiuni, utilizatorul primeste un calificativ care insumeaza evolutia de pana atunci.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Aparat vaslit Tunturi cardio Fit R60w, greutate maxima utilizator 150kg