Bicicleta spinning Dynamic V2, pret, pareri (review)

     Fie ca este vara sau iarna, daca faci parte din randul pasionatilor de sport si duci o viata activa, nicio scuza nu poate fi plauzibila sa renunti la exercitiile planificate. Mai mult de atat, pentru a fi sigur de aceasta reusita, in cazul in care nu ai acasa un echipament sportiv potrivit miscarii complexe, vin cu recomandarea bicicletei spinning Dynamic V2. Spiningul este de fapt denumirea mai putin cunoscuta pentru ciclismul ce se desfasoara indoor si inlocuieste activitatea clasica in momentele in care conditiile atmosferice sunt nefavorabile sau pur si simplu suntem prea ocupati pentru a mai practica acest sport. Dynamic V2 este o bicicleta spinning foarte buna ce ofera un antrenament sigur si eficient in confortul propriei locuinte. Utilizata constant, aceasta aduce beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, riscului de boli metabolice si accidente vasculare, precum si oferirea unui plus de energie. Totodata, poate fi utilizata fie pentru a scapa de kilogramele nedorite, fie pentru tonifierea corpului.

Bicicleta spinning Dynamic V2

    Dynamic V2 combina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, oferind o miscare uniforma, solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele sunt prevazute cu niste curele reglabile, ce mentin piciorul bine fixat in timpul antrenamentului. Sistemul de pedalare al bicicletei este foarte apropiat de cel al unei cursiere naturale, deoarece permite rotatia libera a rotii atunci cand vom inceta pedalarea, iar acest lucru ne permite sa lucram toate grupele de muschi. Este tipul de activitate fizică care solicită corpul uman la niveluri diferenţiate de presiune şi solicitare. Dacă în mersul clasic pe bicicletă, organismul uman nu este supus unui nivel ridicat de presiune (acesta fiind dictat de gradul de dificultate al traseului urmat), în cazul acestui tip de activitate fizică, acesta este ceva mai diferită.

32-original

    Bicicleta este fabricata din materiale de calitate, foarte rezistente, avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 100 de kg. Saua se poate regla foarte usor pe verticala si pe orizontala pentru a obtine o pozitie corecta corpului, dar si confortabila. Unul dintre cele mai mari avantaje ai bicicletei de spinning Dynamic V2 este nivelul de dificultate oferit. Daca in cazul unei biciclete clasice dificultatea pedalarii ne era oferita de formele de relief sau de lungimea drumui, bicicletele de spinning ne ofera mai multe grade de dificultate iar Dynamic V2 nu face exceptie de la regula si ne propune nu mai putin de opt niveluri de dificultate. Acest aparat devine astfel ideal pentru oricare tip de utilizator, de la cei incepatori pana la experti.

Bicicleta spinning Dynamic V2

      Dynamic V2 este prevazuta cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia putem monitoriza distanta, timpul, calorii consumate si viteza. Computerul este programat manual si detine ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA. Aparatul are 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare magnetic prin frecare, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat.

Bicicleta spinning Dynamic V2

     Modelul in discutie presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare asigurand un antrenament eficient si echilibrat. In acelasi timp, bicicleta este echipata si cu o volanta cu greutatea de 6 de kg, determinand msicarea intregului aparat. Asigura o miscare lina datorita inertiei, in acest fel reusind sa protejeze articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Centrul de greutate al acesteia beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Bicicleta este foarte silentioasa, iar franarea pastreaza aceasta nota. Sistemul de franare magnetic ne asigura o franare prompta, ce pastreaza linistea in casa. Saua la fel si pozitia ghidonului poate fi ajustata incat sa ofere cel mai bun confort utilizatorului. 

Bicicleta spinning Dynamic V2

     Versatilitatea modelului Dynamic V2 este unul dintre punctele forte ale bicicletei, datorita faptului ca poate fi utilizata de barbati sau de femei indiferent de gradul acestora de experienta. Inaltimea este un punct asupra caruia nu va trebui sa ne facem nicio problema, deoarece atat saua cat si ghidonul sunt reglabile pe inaltime si nu exercita o tensiune inutila asupra coloanei. Transmisia de la sistemul de pedalare la volanta se realizeaza prin lant. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Axul care sustine o pereche de brate fixe de sprijin pentru maini au in dotare si o pereche de cotiere din burete moale care au rolul de a relaxa coloana in timpul exercitiului. Ghidonul are si un sistem mecanic de reglaj in inaltime in functie de inaltimea dv. In plus si saua acestui model, facuta dintr-un material sintetic moale are si ea la randul ei un sistem de reglare pe verticala si orizontala, pentru o pedalare cat mai comoda.

     Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si a sei; Se regleaza nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. Bicicleta are in dotare si un set de roti pentru deplasarea acesteia cu usurinta dintr-o incapere in alta. Este un aparat fitness minunat, eficient, pe care il recomand tuturor sa il incerce.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta spinning Dynamic V2