Aspirator cu sac Miele Complete C3 Comfort EcoLine – SGMP3, review

   Miele este brandul suprem de electrocasnice, ca o comparatie Mercedes din randul masinilor, ce aduce utilizatorului de rand dotari tehnice inovative care pe langa performanta propune o experienta unica de lucru. Oricare ar fi problema tehnica semnalata in timpul functionarii, cei de la Miele au o linie dedicata de call center la care raspund specialistii proprii ce ofera solutii rapide si prompte. De la îndrumarea prealabilă achiziţiei şi până la instalarea aparatului electrocasnic, gama completă de oferte sau informaţiile suplimentare referitoare la utilizarea optimă a produselor. Cei de la Miele au o intreaga istorie in spate, primul aspirator Miele fiind lansat in 1927, timp in care de atunci, peste 50000000 de aspiratoare au parasit fabrica Miele. 

Service - Ein gutes Gefühl

     Aparatul Miele Complete C3 Comfort EcoLine – SGMP3 este o alegere perfecta daca ai de gand sa iti completezi aparatura casei tale cu un produs performant si eficient Aparatul de aspirare Miele Complete C3 are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material din plastic mat de buna calitate de culoare negru. Aspiratorul este echipat cu un motor performant si avansat tehnologic – Ecoline Plus, care are o eficienta remarcabila de operare, fluxul de aer fiind puternic prin tubul de aspirare, aparatul avand un consum redus de energie si functionare silentioasa. Motorul inovator EcoLine Plus ofera aspiratului treceri suplimentare de aer pentru un flux de aer si mai puternic fiind ajutat de peria eficienta EcoTeq si inteligentul PowerChip, inovatii unice Miele. In timpul aspirarii chip-ul ajusteaza in mod continuu consumul de putere pentru a se adapta perfect situatiei.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Comfort EcoLine - SGMP3, 550 W, 4.5L, filtru HEPA, comenzi pe maner, 72 dB, Negru

 

     Acest model este eficient din punct de vedere energetic avand o putere maxima de aspirare si dand cele mai bune rezultate. Este incadrat in clasa energetica A+ si clasa de performanta a curatarii podelelor A. Pornirea motorului se face cu tehnologia Soft Start care este mai eficienta din punct de vedere energetic si mareste durata de utilizare a aspiratorului. Ca rezultat al cuplului redus in timpul pornirii motorului, sarcina este transmisa tuturor pieselor in miscare ale motorului, treptat, care, la randul lor, solicita mai putin motorul si astfel reduce consumul de energie. Motorul puternic de 550 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Miele Complete C3 Comfort EcoLine – SGMP3 este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 4,5 litri, sacul avand 9 straturi de filtrare HEPA si capac igienic cu inchidere Hy Close. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa il inlocuiesti cu altul nou.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Comfort EcoLine - SGMP3, 550 W, 4.5L, filtru HEPA, comenzi pe maner, 72 dB, Negru

      Panoul de comanda este dotat cu buton avand comenzi electronice +/- de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor in 6 trepte si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. In functie de suprafata care urmeaza sa fie aspirata, folosind variatorul de putere, putem ajusta puterea de aspirare a motorului. Folosind acest aparat cu puterea reglata la minim putem aspira fara sa ne facem probleme cu vecini. Zgomotul emis va fi foarte greu de sesizat. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 74 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 7.57 Kg si poate fi transportat cu usurinta datorita sistemului de roti mobile. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 8.5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic din inox, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic flexibil cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Miele. Miele are in dotare si o perie de aspirare de inalta performanta universala Twister SBB 300-3, ce poate fi folosita cu succes pentru aspirarea covoarelor cat si a suprafetelor dure precum gresia si parchetul. Duza pentru pardoseala SBD 660-3 este ideala pentru a fi folosita pe material lemnos, fiind prevazuta cu cauciuc remodelator si puf ce permit atenuarea zgarieturilor. Setul de accesorii cu 2 piese cuprinde: un accesoriu pentru spatii inguste si o duza pentru tapiterie

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Comfort EcoLine - SGMP3, 550 W, 4.5L, filtru HEPA, comenzi pe maner, 72 dB, Negru

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Miele se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa B in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Mai mult decat atat, Miele are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti.

    Cu peria din dotarea aspiratorului Miele, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Miele cu eficienta energetica A+ este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Comfort EcoLine - SGMP3, 550 W, 4.5L, filtru HEPA, comenzi pe maner, 72 dB, Negru

Lasă un comentariu