Bicicleta fitness mecanica Techfit BB370, performante (review)

    Bicicleta mecanica Techfit BB370 este solutia perfecta pentru a incepe o viata sanatoasa, plina de miscare, care sa te ajute sa slabesti sustinut in mod natural. Miscarea naturala ajuta corpul sa se regenereze singur si in acelasi timp sa scape de greutatea nefireasca in mod unform in toate zonele. Mersul la sala nu este intotdeauna o solutie ideala mai ales in cazul persoanelor foarte ocupate, care petrec in general mult timp la munca, chiar si dupa program. Chiar daca intarzii cu 1-2 ore, e bine sa nu renunti la exercitiul zilnic, iar cea mai buna solutie ca sa nu depinzi de program este alegerea unei biciclete mecanice, asemenea celei de la Techfit BB370. Este potrivita atat pentru cei de nivel avansat cat si incepator. In timp daca capeti experienta si o forma fizica din ce in ce mai buan, poti varia intensitatea exercitiului prin impunerea unui nivel al rezistentei mai mare.

   Pont: Daca vrei sa faci o comparatie cu un model similar, cu performante similare sau chiar mai bune, Dechatlon are o oferta buna zilele acestea la modelul Essential Fitness: Vezi pret actualizat

    Constructia aparatului de fitness Techfit BB370 este una solida, bicicleta arata foarte bine la exterior si inspira in acelasi timp siguranta. Consider ca este un aparat excelent pentru a incepe sa exersezi miscarea de nivel inceapator pana la avansat. Avand o forma compacta, este ideala pentru apartament, fiind stabila in timpul exercitiului oferind o stare de bine si confort pentru a executa in mod corect exerctiul zilnic. Constructiv, aceasta include un set de pedate, furca si ghidonul ce incorporeaza computerul de bord si saua. 

      In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 8 trepte de dificultate. Greutatea voalanta este de 3 Kg.

      In zona centrala a ghidonului bicicleta mecanica Techfit BB370 este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza.

    Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 100 Kg, cum spuneam un model foarte bine construit, capabil sa faca fata unor sarcini peste medie. 

      Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Bicicleta fitness mecanica Techfit BB370

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>