Televizor LED, Sharp 40BF4E, performante (review)

   Daca iti doresti sa achizitionezi un televizor cu o diagonala de dimensiuni decente, poti rezolva aceasta problema cu ajutorul modelului Sharp 40BF4E. Este un model din noua gama 2020, este accesibil ca pret si incorporeaza tehnologii actuale adaptate nevoilor curente, unei locuinte moderne ca a ta. Pretul dar si calitatea imaginilor sunt avantaje care vin in sprijinul acestuia, un model destul de bine structurat la nivel de caracteristici tehnice. Acest televizor se preteaza in cazul unei camere de mari medii avand o diagonala de 101 cm, care va fi centrul de interes pentru cei care sunt pasionati de filme si seriale online. In teste acesta s-a descurcat destul de bine, raspunde bine la comenzi, atat in zona de interfata cat si televizor. Imi place ca este minimalista, de dimensiuni relativ mici si intuitiva in privinta functiilor de comanda. Setup-ul propriu de receptie canale si reglare sunet imagine este suportat si in limba romana, pentru ca tu sa intuiesti astfel mult mai usor optiunile ideale. Telecomanda proprie permite comanda acestuia de la distanta, intr-o arie de semnal de pana la 6-7 metri.

Televizor LED, Sharp 40BF4E, 101 cm, Full HD, Clasa A+

     Cele doua suporturi ofera o stabilitate buna televizorului daca alegi sa il pozitionezi pe o comoda din dormitor sau in living. Pentru montarea televizorului pe un perete va trebui sa achizitionezi un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 100 mm. Acest model are urmatoare dimensiuni cu stand de 914.4 x 199 x 574.8 mm, fiind potrivit pentru camerele in care distanta dintre privitor si televizor nu este foarte mare. Meniul in limba romana este intuitiv iar telecomanda are o forma ergonomica si butoane care permit navigarea facila intre meniuri si programe. Televizorul dispune si de functia monitor, putand sa conectati atat console cat si laptopuri sau desktopuri.

      Display-ul de 101 cm Ultra Slim suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli cu un contrast nativ 5000:1 si o luminozitate de 250 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 

       Sunetul clar, puternic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 20 W). Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD.

     Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 8 Kg si are o putere consmata de 65 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB. Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare, indiferent daca discutam despre cele HD sau cele digitale. Pentru ca este un model fara functii Smart, acesta este usor de configurat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Din acest punct de vedere Sharp este un TV perfect pentru persoanele in varsta.

 Recomandare:

     Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Televizor LED, Sharp 40BF4E, 101 cm, Full HD, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>