Vitrina de vinuri Candy CWC150 EU, performante, pareri

    Daca esti un pasionat al vinurilor si alte bauturi alcoolice si in general cumperi mai mult in perioadele cu promotii bune pastrarea la rece este necesara pentru a nu fi alterate proprietatile naturale. Candy CWC150 EU este o vitrina frigorifica in format vertical, compacta si accesibila ca pret. Deasemenea reprezinta o alegere perfecta si pentru a se folosi in magazinele alimentare, pentru ca ofera o vizibilitate de ansamblu asupra interiorului sau. Partea interesanta la o vitrina, ce nu o poate oferi o combina frigorifica, este usa transparenta ce asigura o vizibilitate buna la interior, astfel produsele vandute pot fi analizate mai bine de client si reprezenta succesul tau in afacere. Candy CWC150 EU este un model destul de spatios, prezinta 8 rafturi de nivel reglabile, unde au loc pana la 41 de sticle.

Vitrina de vinuri Candy CWC150 EU, 41 sticle, Clasa B, MonoZone, Usa sticla antiUV, Negru

     Partea buna la acest model, e ca rafturile nu sunt limitate in inaltime, acestea putand fi reglate astfel incat la interior sa incape si sticle de dimensiuni mai mari sau mai mici. Rafturile sunt reprezentate de 8 grilaje metalice ce urmaresc canalele laterale. Acestea sunt usor de scos, reglat pe dimensiune si curatate. Imi place acest sistem, chiar e recomandat. Lumina LED din interiorul racitorului asigura o vizibilitate perfecta care te ajuta sa identifici sticla de care ai nevoie fara a deschide usa, evitand in acest fel cresterea temperaturii din interior.

      Panoul de comanda este unul mecanic, si include mai multe trepte de reglaj pentru a seta temperatura potrivita la interior. Utilizatorul are o vizibilitate buna la interior, datorita usii cu deschidere spre dreapta, prevazuta cu sticla la montaj. Instalarea vitrinei  trebuie sa tina cont de urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 49.5 cm latime si 53.5 cm adancime. Piciorusele ajustabile o vor sustine la inaltime, departe de umezeala si praf. Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Astfel pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena iar sanatatea familiei in perfecta siguranta. Geamul semi-transparent are o tenta de negru, care respecta aceleasi reguli de design ca si rstul corpului de refrigerare. Materialul din sticla exterior este tratat standard sa reziste la lumina exterioara puternica ce iti asigura protectia sticlelor impotriva razelor UV.

¬† ¬† ¬† Performanta la racire incadreaza aceasta combina in clasa de eficienta B, consumul zilnic de energie inregistrat fiind de 0.53 kWh/zilnic si de 198 kWh in timpul unui an. Este o vitrina frigorifica destul de economica ce emite pretentii serioase si la titlul de cel mai bun design pe un astfel de dispozitiv de racire. Pe timp de noapte, odata cu deschidrea usilor, se porneste in mod automat sistemul de iluminare pentru a facilita manevrarea cu usurinta a alimentelor/bauturilor de la interior. Temperatura poate scadea pana la 7¬įC si varia pana la un maxim de 18¬į C. Modificarea temperaturii se face din exterior, cu ajutorul termostatului reglabil.

Vitrina de vinuri Candy CWC150 EU, 41 sticle, Clasa B, MonoZone, Usa sticla antiUV, Negru

       Sistemul de dezghetare automat va facilita deghetarea in timpul functionarii, astfel ca nu va mai trebui sa o opresti de tot ca la celelalte modele. Interiorul este prevazut cu un sistem de ventilatie modern ce faciliteaza uniformizarea temperaturii pentru tot volumul sau. Este silentoasa si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului estimat in jurul valorii de 39 dB.

Recomandare:

        Noi am gasit cel mai ieftin magazin, unde beneficiezi de garantie standard 2 ani: Vezi cel mai bun pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

Vitrina de vinuri Candy CWC150 EU, 41 sticle, Clasa B, MonoZone, Usa sticla antiUV, Negru

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>