Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3724, pret, performante

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac Rowenta Compact Power RO3724 proiectat si fabricat in Franta. Cei de la Rowenta au o gama foarte variata de produse electrocasnice de calitate, in special cele de dimensiuni mici si medii fiind acoperite de oferta lor. Pentru un roman care isi doreste un produs de calitate decenta, cu performante cat mai bune dar si la un pret mai mic, aspiratoarele ale acestui producator sunt intotdeauna o optiune. Rowenta Compact Power RO3724 este si el printre aceste modele din clasa medie a acestui producator, un aparat cu performante foarte bune raportat la costul de achizitie.

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3724, 750 W, Clasa A , 1.5 L, Filtru de inalta eficienta, Rosu

     Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare portocalie. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Datorita tehnologiei sistemului  avansat mono-cyclonic (fara sac) de la Rowenta, cu 2 niveluri de filtrare si de separare a prafului din aerul aspirat, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic. Particulele de praf se depun iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit.

     Motorul puternic de 750 W cu consum scazut de energie (pana la 50%) este similar cu un aspirator Rowenta cu o putere de 2100W, ofera puterea de aspirare de care avem nevoie, pentru a curata si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata.

     Puterea de absortie praf al aparatului este de 200 W. Pentru a nu avea nici un fir de praf in locuinta noastra sistemul usor de curatat: in doar 4 pasi, ne permite sa golim comod tot praful aspirat cand facem curat în casa fara sa ramana nici o urma de praf. Pur si simplu scoatem containerul tip Clean Express si îl golim afara la tomberon. Rowenta este un aspirator fara sac avand o capacitate mare de colectare a prafului de pana la 1,5 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3724, 750 W, Clasa A , 1.5 L, Filtru de inalta eficienta, Rosu     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere electronic motor de la 600 – 800 W/h si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate de 4.5 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 6,2 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 8,8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Rowenta. 

     Rowenta este dotat cu un cap de aspirare cu perie XL pentru toate suprafetele dure ce asigura o curatare optima a acestor suprafete.Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3724, 750 W, Clasa A , 1.5 L, Filtru de inalta eficienta, Rosu     Aparatul este dotat si cu filtrul de inalta eficienta cu 2 niveluri de filtrare ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Un filtru de spuma ultra-performanta este plasat in fata motorului. Si un alt filtru HEPA 12, foarte eficient in retinerea acarienilor, este pozitionat inainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer. Acest filtru de spuma este usor de accesat si curatat pentru performanta de lunga durata. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, 99.98% din praful aspirat este filtrat, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei. Curatarea prin spalare sub jet de apa se face usor, atat pentru filtre, cat si pentru recipientul de praf. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii.Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3724, 750 W, Clasa A , 1.5 L, Filtru de inalta eficienta, Rosu      Aspiratorul are maner ergonomic de transport si in plus suport pentru depozitarea tuburilor metalice. Clasa emisiilor de praf ale modelului Rowenta se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa B in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Rowenta a fost realizat cu respect fata de linistea noastra. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 79 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Cu peria din dotarea aspiratorului Rowenta, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Rowenta cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Rowenta  este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 28 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x H) cm) 28 x 46 x 31 si o greutate de 4.5 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power RO3724, 750 W, Clasa A , 1.5 L, Filtru de inalta eficienta, Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>