Bicicleta fitness Kondition BMG-5200, performante (review)

    Kondition BMG-5200 este o bicicleta fitness magnetica foarte buna ce ofera un antrenament sigur si eficient in confortul propriei locuinte. Utilizata constant, aceasta aduce beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, riscului de boli metabolice si accidente vasculare, precum si oferirea unui plus de energie. Totodata, poate fi utilizata fie pentru a scapa de kilogramele nedorite, fie pentru tonifierea corpului. Kondition BMG-5200 este un aparat de fitness care imbina avantajele jogging-ului, mersului si alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-5200 este perfecta pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afara.

Bicicleta fitness Kondition BMG-5200

     Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 100 x 50 x 135 are o greutate de numai 29 Kg, ocupand un spatiu relativ mic. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 22 cm. Saua are un sistem de reglare pe verticala si orizontala in functie de lungimea picioarelor pentru o pozitie cat mai comoda. Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Kondition BMG-5200 include o pereche de brate fixe, pentru a obtine un antrenament mai stabil. Acest model cu ghidon reglabil pentru o pozitionare cat mai corecta, este construit din materiale de buna calitate si rezistent la greutati corporale de pana la 110 Kg.

    Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la: timp, viteza, distanta, calorii, puls si numar de pedalari pe minut. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de 1,5 V. Aici regasim 3 butoane care fac selectia modului de antrenare, si SET, care confirma programul ales. Butonul de reset sterge din memoria computerului inregistrarile precedente. Designur, pentru a nu sterge totul din greseala, softul te trece prin doua tranzitii in care trebuie sa confirmi alegerea facuta. In vederea obtinerii unor rezultate vizibile, este recomandata utilizarea frecventa, pentru cel putin 30 de minute de trei ori pe saptamana, aparatul fiind suficient de complex pentru achizitionarea sa pentru o sala de sport. 

Bicicleta fitness Kondition BMG-5200

     Kondition BMG-5200 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul. Ghidonul este si el ajustabil incat sa ofere o postura cat mai corecta corpului in timpul exercitiilor urmate. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de necesitatile de moment. Saua prezinta doua nivele de ajustare pozitie, la inaltime si distanta fata de ghidon. Astfel bicicleta ofera un confort ideal indiferent de postura utilizatorului.

Imagini pentru Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-4400

    Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 5 kg izolata fonic, care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. O alta recomandare de care trebuie sa ti cont inainte de inceperea oricarei sesiuni de antrenament este aceea de a executa un set de exercitii de incalzire, care sa iti pregateasca musculatura de partea de anduranta care va urma.

    Pentru ca aparatul nu vine montat, va necesita atentie si timp suficient din partea cumparatorului, inainte de a putea fi incercat, potrivit relatarilor unor utilizatori. Se va recomanda celor care au nevoie de exercitiu fizic, dar care prefera sa faca acest lucru acasa, din cand in cand, si care dispun de un buget relativ limitat.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Inclusa in campania de promotii „Be in Shape” poti achizitiona bicicleta fitness Kondition BMG-5200, avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret actualizat

Bicicleta fitness Kondition BMG-5200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>