Aparat de tuns Remington HC5810, pret, pareri (review)

      Stim ca sunt multi barbati care doresc sa foloseasca aparate de tuns pentru a evita drumurile la frizerii. Unii pur si simplu nu au la dispozitie timpul liber necesar pentru un tuns. Ei nu vor sa piarda 30 – 40 de minute pe un scaun, in timp de frizerul isi practica meseria. Ei bine daca vrei si tu sa experimentezi tunsul acasa, ai nevoie in primul rand de un aparat de tuns performant, ar cel mai bun exemplu este Remington HC5810. Cei de la Reminghton sunt faimosi in ceea ce priveste calitatea produselor de styling, fiind bine cotati pe segmentul electricelor de ingrijire personala. Lamele cu invelis ceramic avansat sunt insuflate cu Siliciu, un material natural renumit pentru rezistenta si elasticitatea lui.Siliciul face lamele mai puternice si mai durabile* pentru o performanta profesionala. In plus, lamele sunt concepute sa se ascuta automat, ca sa asigure o performanta de lunga durata.

Aparat de tuns Remington HC5810, acumulator, 10 accesorii, geanta trenspor, Negru

Remington HC5810, specificatii tehnice:

– lame cu invelis de ceramica superioara
– disc selectie lungime scurta (0,8 – 2 mm)
– 10 piepteni detasabili pentru lungimi intre 3 – 40 mm
– alimentare cu sau fara cablu
– autonomie utilizare fara cablu pana la 40 minute
– indicator cu LED nivel incarcare
– 90 minute timp de incarcare
– suport de incarcare
– caseta aluminiu pentru depozitare
– foarfece, perie pentru gat, pieptene, perie de curatare, ulei lubrifiere
– motor garantat 10 ani
– maner cauciucat aderent
– husa voiaj
– voltaj universal

    Aparatul sta bine in mana si are maner cauciucat pentru  prindere buna. Butonul este glisant si usor de folosit avand  aderenta buna astfel incat sa nu iti alunece mana pe plasticul sau lucios. 

    Pentru tuns corporal este foarte bun, lamele taie gazonul foarte bine și întreaga operațiune ia puțin timp. Sunt mulțumit și de cum stă aparatul în mână, de greutatea sa potrivită și de faptul că-i destul de silențios când te tunzi sau razi în diverse zone corporale, de exemplu pe piept. Pentru barbă și păr nu l-am folosit, dar pare foarte capabil și în aceste operațiuni. Cum spuneam, lamele își fac bine treaba, iar accesoriile sunt în număr mare. Pentru tuns corporal este foarte bun, lamele taie gazonul foarte bine și întreaga operațiune ia puțin timp. Sunt mulțumit și de cum stă aparatul în mână, de greutatea sa potrivită și de faptul că-i destul de silențios când te tunzi sau razi în diverse zone corporale, de exemplu pe piept.

Aparat de tuns Remington HC5810, acumulator, 10 accesorii, geanta trenspor, Negru

     Trimmerele sunt în principal metalice și au o prindere solidă cu aparatul. Pieptănii mi s-au părut că au piciorușele de prindere cam mici și firave și sper să nu se rupă vreunul, deși până acum nu mi s-a întâmplat asta. Recomandarea mea, dacă luați acest aparat, este să montați și demontați pieptănii cu gesturi line și atenție pentru a nu forța acele piciorușe. Pieptenii aparatului, in schimb, sunt confectionati dintr-un plastic moale. Sistemul de blocare al pieptanului face imposibila alunecarea lui in timpul utilizarii, mentinand astfel lungimea dorita si asigurand un tuns uniform.

    Un indicator LED indica in mod constant nivelul bateriei, pentru a nu te lua prin surprindere cu o descarcare neasteptata. Durata de functionare la o incarcare de 2 ore este de 40 de minute, suficient pentru a duce pana la capat operatiunea de tuns. Nu recomand totusi sa il folosesti mereu pe baterie deoarece in timp se poate uza mai rapid, de regula daca ai acces e bine sa il conectezi la priza.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv pentru tuns performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza aparatul de tuns Remington la un super pret: Vezi pret actualizat
Aparat de tuns Remington HC5810, acumulator, 10 accesorii, geanta trenspor, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>