Masina de paine Hausberg HB 7530 N, pret, pareri

      Se spune ca in general painea de cumparat are o multime de aditivi care o ajuta sa creasca sau sa ia acea formaa crocanta depe care o vedem pe la brutarii.  Chiar daca arata bine si este crocanta, dar de multe ori este si nesanatoasa mai ales consumata in cantitati mai mari. Acum ai alternativa perfecta pentru a face paine chiar la tine acasa, achizitionand o masina de facut paine automata asa cum este si Hausberg HB 7530 N.

Masina de Paine Hausberg HB 7530 N, 600 W, 1000 g, 19 programe, Negru

     Masina de facut paine Hausberg HB 7530 N are un design modern si intuitiv. Plasticul din care este produsa este de calitate superioara. Afisajul este de tip LED iar butoanele sunt pozitionate la indemana in partea superioara a aparatului. Aparatul are o greutate ce depaseste usor peste 3 Kg si beneficiaza de toate ustensilele prepararii unei paini de casa sanatoase, care va fi cu siguranta si pe placul familiei tale. 

       Capacitatea maxima pentru acest model este de 1 Kg ceea ce este suficient de mare pentru o familie de 4 membrii. In cazul meu, cel mai des folosesc masina de facut paine la capacitatea de 0.75 Kg. Folosind functia de programare intarziata, poti comanda modul de gatire incat painea sa fie gata atunci cand ajungi acasa. Optiunea de programare intarziata are un delay de pana la 15 ore.

       Masina de paine Hausberg HB 7530 N dispune de mai multe functii si programe (19 la numar) care pot fi activate in functie de modul de gatire ales, cantitate sau reteta urmarita. Astfel poti alege fie sa prepari o paine intreaga de 750 grame/1 Kg sau sa mergi pe varianta mai multe baghete crocante pe care sa le asezi pe cele doua nivele ale tavitelor de sustinere care vin in pachetul de accesorii inclus. Deasemenea aparatul va functiona optim si in cazul prajiturilor, pentru checuri dar mai multe secrete pentru a gati eficient vei gasi in cartea de bucate inclusa in pachet. Ai posibilitatea sa alegi din cele 3 greutati (500 g, 700 g si 1 kg) si daca este respectata reteta, painea iese ok. Vine la pachet si cu o carte de retete, cam sofisticate ele, ce-i drept dar dau cele mai bune rezultate daca sunt urmarite pas cu pas.

       In functie de preferinte poti seta si gradul de rumenire alegand unul din cele 3 trepte disponibile. Cu programul pornire intarziata vei putea seta timpul de pornire al masinii in timp ce functia de pastrare cald va mentine painea la interior calda pentru mai mult timp, pentru a fi servita proaspata.

      Acesoriile incluse in pachet sunt urmatoarele: un pahar gradat care te va ajuta sa masori cantitatile optime de incrediente, o lingura si un carlig.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca va doresti sa savurezi cea mai buna paine preparata chiar cu mainile tale, rapid si foarte sanatos: Vezi oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de pana la 48% pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Masina de Paine Hausberg HB 7530 N, 600 W, 1000 g, 19 programe, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>