Boxa portabila bluetooth A+ Boom, pret, specificatii tehnice

   Boxa portabila bluetooth A+ Boom este o solutie versatila pe care o poti utilizata de fiecare data cand esti in deplasare, in zone cu acces limitat electricitate, cum ar fi padure, munte sau cabane. Daca ai chef de distractie, nu mai esti limitat acum de aceste aspecte, singura conditie fiind cea de a avea in jurul tau o gasca petrecareata. Aceasta boxa este minunata oricand,  foloseste tehnologia bluetooth avand incorporat un adaptor pentru conectarea la orice dispozitiv cu functie de bluetooth si este alimentata  cu energie de la un acumulator intern care ii ofera si aceasta caracteristica de portabilitate. Modelul A+ Boom este echipat cu tehnologia bluetooth si functioneaza pe o distanta de pana la 10m, permitandu-ti sa asculti muzica atat de pe smartphone cat si de pe tableta. Bateria este una de tip Lithium de 3000 mAh si poate fi reincarcata asemenea unui telefon mobil prin conectare la o priza obisnuita. Timpul necesar unei incarcari complete este de 5-6 ore iar autonomia de functionare este de aproximatv 7 ore. Sunetul este emis prin intermediul a celor 2 boxe laterale suporta o putere la volum maxim de 28 W.

Boxa portabila bluetooth A+ Boom, 28W, micro SD, USB port negru

       Forma sa specifica este una compacta, lucru care o face sa fie usor de transportat oriunde alaturi de tine. Materialele folosite in constructia sa sunt unele de foarte buna calitate, structura sa din plastic respecta intrutotul cee mai inalte standarde pentru o rezistenta sporita la o utilizare de lunga durata. Panoul de comanda este compus din mai multe butoane care va activa fiecare functie in parte, iar detaliile de volum si radio vor fi afisate pe ecranul LED din dotare. In partea superioara, boxa portabila A+ Boom dispune de un suport tip maner din acelasi material ca si restul corpului, rezistent, mai ales ca greutatea generala nu este una tocmai mare.

Boxa portabila bluetooth A+ Boom, 28W, micro SD, USB port negru

      Sta foarte bine si la capitolul elemente de conectivitate, are suport card, USB, AUX si bluetooth. Designul sau este unul compact, astfel incape cu usurinta in bagajul de calatorie respectand urmatoarele valori: 342 mm latime, 144 mm adancime si 185 mm inaltime. Boxele laterale au un diametru de 2 inchi.

Boxa portabila bluetooth A+ Boom, 28W, micro SD, USB port negru

      Performantele audio nu sunt dintre cele mai extraordinare dar pentru o boxa portabila este destul de rezonabil. Binenteles nici sursa de curent nu ajuta in acest sens, alimentarea cu energie fiind limitata pentru o mai buna autonomie in timp. Puterea exprimata de aceasta este de 28 W RMS iar banda de frecventa in care opereaza este de 100 – 16000 Hz.

      Distorsiunile pot aparea in cazul in care vei asculta la volum maxim, dar cum spuneam se aude rezonabil la un volum moderat. La mine a tinut bateria aproximativ 3 zile la o utilizare de cateva ore pe zi, la volum mediu si conexiune prin Bluetooth.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio entry level capabil sa redea un sunet foarte bun disponibil la cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret

       Deasemenea profita zilele acestea de reducerile din cel mai mare magazin online si achizitioneaza boxa portabila A+ Boom la reducere de pret: Verifica pret redus

Boxa portabila bluetooth A+ Boom, 28W, micro SD, USB port negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>