Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 426EH, review

  Hansa ZIM 426EH este o masina de spalat vase incorporabila care ne ajuta de fiecare data sa curatam mai eficient vesela din bucatarie, economic si eficient. Astfel timpul ramas liber il ocupam cu activitati mult mai constructive cum ar fi cel petrecut cu familia. Stilul nostru de viata s-a imbunatatit in mod simtitor de cand am ales masina de spalat rufe Hansa ZIM 426EH, avem mai mult timp liber pentru noi, iar vasele de bucatarie sunt mereu curate indiferent de momentul zilei. Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 426EH este ideala pentru orice familie moderna, avand 10 seturi de vase capacitate si 6 programe de spalat disponibile. Fiind un model incorporabil, problema spatiului ocupat este aproape rezolvata, modelul de fata poate fi inclus la interiorul mobilei de bucatarie urmarind specificatiile de dimensiune dupa cum urmeaza: 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime. Intreg procesul de instalare trebuie sa tina cont de aceste dimensiuni, operatiune pe care o recomand sa o lasi in seama unui specialist, daca nu ai mai executat astfel de lucrari. Fisa tehnica este urmatoarea:

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 426EH, 10 seturi, 6 programe, 45 cm

        Masina are un design foarte simplu, avand carcasa complet alba, avand panou de comanda electronic plasat la indemana sus oe usa. Panoul ascuns are o interfata foarte simpla, fiind prevazut cu un numar redus de butoane si semnalizari cu LED ce iti indica programul care este in desfasurare, timpul ramas pana la finalizarea programului, precum si etapa spalarii la jumatate din capacitatea maxima a masini. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata 3, 6, 9 ore cu afisare timp ramas. Pentru cele mai bune rezultate de spalare la acest model, cantitatea de saruri necesara este distribuita automat in functie de gradul de duritate al apei. În cazul in care cantitatea de saruri sau de solutie de clatire este insuficienta, indicatorii electronici va informeaza imediat cu privire la acest lucru.

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 426EH, 10 seturi, 6 programe, 45 cm

       Interiorul este organizat în 3 coșuri spatioase din sarmă cu rafturi pliabile, dintre care cosul de tacamuri este glisant, astfel incat sa te poti adapta la fiecare situatie si sa poti spala toate vasele de care ai nevoie. Sistemul electronic de control al balansului va funtiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 47 dB). Acest model dotat cu Water Detector, recunoaste nivelul de apa. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru incarcaturi la jumatate, sau incarcaturi partiale, economisind apa si energie. Pentru ca aparatul urmeaza a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii si programe nu doar eficiente, ci și economice. Rezultatele excelente de spalare sunt asigurate de cele trei niveluri de pulverizare independente. Datorită acestei solutii, jeturile de apa pot patrunde chiar si în cele mai inaccesibile locuri. Bratul din mijloc si cel inferior se rotesc in directii opuse, iar duza superioara suplimentar asigura o eficienta sporită a procesului de spalare a vaselor de pe raftul superior. Acest model este dotat cu un sistem de uscare termica turbo cu aer fierbinte, care imbunatateste si grabeste ultima etapa a ciclului de spalare. În interior nu raman aburi, iar vasele sunt perfect uscate si lucioase, fara pete sau urme de apa. Suportul separat pentru tacamuri de sus asigura o spalarea foarte buna a tacamurilor. La acest model se poate regla inaltimea gratarului superior pe loc fara a trebui sa îl scoateţi de pe ghidaje. Acest lucru permite si introducerea vaselor de mari dimensiuni. Gratarele raftului inferior pot fi rabatate prin doar cateva manevre simple. Astfel, obtineti o suprafata plana incapatoare, ideala pentru oalele si cratitele de dimensiuni mari. Cu functia 3 in 1 din dotare obtineti rezultate foarte bune la fiecare program accesat de spalare prin folosirea de tablete combinate. Datorita utiliari acestor tablete, nu mai este nevoie de utilizarea de saruri si solutii de clatire.

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 426EH, 10 seturi, 6 programe, 45 cm

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 6 programe de spălare cu 5 nivele de temperaturi de spalare. Vei gasi astfel un program bio/eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse. Un program intensiv la 60°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat. Programul are o durata de 135 de minute, care consuma 16 litri de apa si 1,2 kW/h. Programul scurt Rapid 40°C, de doar 30 de minute, ce foloseste 8 litri de apa si energie de 0,45 kWh. Acest program nu are ciclu de uscare. Program normal de 60 de minute, care consta din spalare la 55°C. Acest program este ideal de a fi folosit zilnic. Acest program are nevoie de 9 litri de apa si de 0,9 kW/h. Masina de spalat vase incorporabila Hansa detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau). In cazul fluctuatiilor de presiune al apei sau a ruperii conductei de alimentare, acest model are si sistemul Water Stop care blocheaza imediat intrarea apei in masina inchizand robinetul, iar masina se va opri.  

     Masina este dotata si cu un filtru fara tehnologia de autocuratare. În privinţa functiilor speciale, pune la dispozitie, elementul de incalzire ascuns, cele 5 nivele de temperatura, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei. Modelul se incadreaza în clasa de eficienta energetica A++, avand un consum extrem de redus de curent electric.

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spalare Eco este de 0,74 kWh, iar cel de apă este de 9 litri. Consumul anual este de 211 kWh iar cel de apa este de 2520 de litri. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 30%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 47 dB. La finalizarea ciclului de spalare un semnal luminos si sonor ne indica acest lucru.

Recomandare:

     Primesti garantie la 2 ani plus transport rapid prin livrare la usa daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 426EH, 10 seturi, 6 programe, 45 cm