Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H, performante (review)

     Xiaomi Mi Air Purifier 2H te ajuta sa mentii un mediu curat, prin filtrarea activa a aerului, aducand astfel o imbunatatire consistenta a calitatii vietii.  La fel ca aparatele de tip umidificator si dezumidificator, dipozitivul foloseste o serie de tehnologii moderne, care participa simultan la creearea unui mediu mai curat, lipsit de poluanti chimici sau toxici. Efectul resimtit pe termen lung este crearea unui climat mai sigur pentru toti membrii familiei. Desi ai putea crede ca mentinerea unui grad ridicat de curatenie te scapa de grija impuritatilor din atmosfera, nici aspiratorul si nici aerisirea zilnica a camerelor nu iti asigura protectia totala in fata poluantilor si a alergenilor. Xiaomi Mi Air Purifier 2H este gandit astfel incat sa elimine o plaja larga de microparticule si sa le retina pe cele cu diametrul de pana la 0,3 microni, unele dintre cele mai nocive pentru sistemul respirator. Datorita filtrului exclusiv NanoCaptur+, ce ofera o utilizare prelungita de pana 50%, Pure Air distruge in permanenta formaldehidele, cel mai daunator poluant din locuintele noastre. Acesta se conecteaza la internet cu usurinta, folosind standardul wireless Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n. 

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H, Smart Wi-Fi, CADR 260m3/h, indicator calitate aer, senzor PM2.5, Alb

    Constructia sa compacta asigura o portabilitate extinsa acestui dispozitiv, deci prin urmare in functie de necesitati, acesta poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta deoarece are in dotare si 4 roti solide. Fie ca obisnuiesti sa fumezi in casa sau ca ai invitati carora le acorzi acest mic privilegiu, folosind un purificator de aer te vei asigura ca mirosul greu de tutun ars nu persista. In cazul in care ai o bucatarie de tip open space, te vei bucura de rapiditatea cu care vei putea elimina mirosul de ulei prajit sau de carne rumenita la cuptor. În locuintele cu semineu si sobe, exista o concentratie mai mare de monoxid de carbon. Sistemul inteligent detecteaza impuritatile din aer prin intermediul senzorilor de particule, semnaland astfel calitatea aerului din locuinta ta cu ajutorul indicatorilor luminosi si adaptand automat nivelul de filtrare.

    Deasemenea te poti bucura de prezenta unei aplicatii dedicate ce ofera mai multe date cu privire la aerul prelucrat, sau modul de functionare al aparatului, disponibil pentru versiunile de soft iOS si Android. In acest fel, esti intotdeauna sigur că vei gasi aer curat atunci cand ajungi acasa. Functioneaza cu Mi Home, Google Assistant si Alexa. 

    În partea superioara acesta are in dotare un display digital cu ecran LED ascuns care afiseaza permanent temperatura si nivelul umiditatii relative din incapere. Panoul de comanda pozitionat sus pe carcasa aparatului include numeroase taste comandate electronic si afisaj ce indeplinesc urmatoarele functii: O tasta pentru afisarea color a ecranului prin codul de culori. Tasta Timmer porneste programul cu temporizare de pana la 8 h; O tasta pentru accesarea functiei de oscilati pentru evacuarea aerului din aparat, cu 3 functii: de reglare a deschideri cu oscilatie la 90°, de reglare a deschideri cu oscilatie la 45° sau sa ramana fix la 45° sau la 90°. Cu functia de directie de suflare a aerului, reglabila, putem sa directionam jetul de aer fara umiditate pe un spatiu mai larg. O tasta cu functia de reglare a umiditati relative a aerului din incaperea unde este instalat aparatul. Cu tasta Mode se regleaza viteza de rotatie a ventilatorului care are 3 trepte de ventilare (95, 165, 260) mc/h si indica prin 4 diode luminescente treapta de ventilare accesata. Cu tasta on/off avem posibilitatea de a porni sau de a opri aparatul. Indicatorul Filter ne arata faptul ca filtru este imbacsit si trebuie sa fie curatat. Iar indicatorul de dezghetare automata si repornire cu setarile programate, ne arata ca functia este activata. Acest aparat este dotat si cu functia Restart cu repornire automata dupa intreruperi accidentale cu energie electrica. Pentru a activa functia de siguranta copii, trebuie sa apesi de mai multe ori pe butonul sageata jos, functie care blocheaza activitatea tuturor functiilor de pe panoul de comanda. Pentru activare, este nevoie de simpla apasare a sagetii sus. Acesta combate procentual pana la 99 % din bacterii din aerul respirabil astfel: Prefiltrul capteaza cele mai mari particule (praf, par uman si animal, etc.). Instalatia de filtrare permanenta cu aer include un pre-filtru de tip HEPA pentru purificarea aerului de praf ce contin particulele mari de praf, polen si par de la animalele de companie. Filtrul de carbon activat pentru captarea mirosurilor, al gazelor si compusi organici volatili.

       Acest aparat de purificare aer este echipat cu un senzor de poluare PM2.5 care masoara cantitatea de poluare a gospodariilor. In functie de nivelul poluarii gasite, indicatorul de calitate a aerului se schimba si viteza de filtrare este reglata automat pentru a asigura o calitate optima a aerului. Aparatul are indicatori luminosi care sunt programati sa ia in calcul durata de utilizare a purificatorului de aer dar si nivelul de poluare din camera, si va anunta atunci cand filtrele trebuiesc schimbate.
Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H, Smart Wi-Fi, CADR 260m3/h, indicator calitate aer, senzor PM2.5, Alb

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A+, cu un consum de la 18 W/h la maxim 31 W/h pe ultima treapta de ventilare. Xiaomi Mi Air Purifier 2H este indicat sa fie folosit in spatiul unei incaperi unde temperatura este cuprinsa intre 5°C – 35°C, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 30% – 80 % u.r. Linistea este esentiala pentru un somn odihnitor. Xiaomi Mi Air Purifier 2H a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil si fara intreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs de compresorul rotativ, cu 3 trepte de ventilare, atinge pe ultima treapta 65 dB. Aparatul de dezumidificare Xiaomi Mi Air Purifier 2H are o funcţiune complet automata de purificare aer, pentru a realiza un ambient optim in spatiul unde este amplasat. Aparatul cantareste 5.2 kilograme si are urmatoarele dimensiuni de: (L x H x I) mm 520 x 240 x 240 cm. Pentru o eficienta sporita, se recomanda folosirea acestui aparat pentru incaperi de pana in 31 mp.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de purificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 2H, Smart Wi-Fi, CADR 260m3/h, indicator calitate aer, senzor PM2.5, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>