Masina de spalat vase incorporabila Candy CDIN 1L380PB, review

   Succesul in statistici atunci cand vine vorba de spalatul vaselor eficient tine in special de prezenta unei masini de spalat vase, iar daca nu ai inca una, iti recomand Candy CDIN 1L380PB. Acest model incororabil poate reprezenta o alegere perfecta deoarece nu ocupa un spatiu foarte mare, fiind usor mascata la interior in mobila de bucatarie. Deasemenea avand un numar de programe generos, acestea vor contribui decisiv in optimizarea procesului de spalare a celor maxim 13 seturi de vase cat incape la interior. Cele 3 cosuri de vase (din care 1 reglabil) iti permit spalarea pina la 13 seturi de vase. Capacitatea mare de spalare iti aduce economie de timp, apa si curent! Deasemena, folosind aplicatia dedicata de la Candy de pe telefonul mobil, poti controla modul de operare al aparatului de spalat de la distanta.

    Masina de spalat vase incorporabila Candy CDIN 1L380PB este caracterizata de valorile, 82 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 32 Kg, bifeaza si aceasta cerinta cu succes. Avand o capacitate mare, cca 13 seturi de vase si folosind in acelasi timp 5 programe specifice de lucru, Candy CDIN 1L380PB acopera cu succes nevoile de lucru ale unui utilizator obisnuit. Candy CDIN 1L380PB este o masina de spalat vase familiala, utila in cazul unei familii formate din maxim 4-5 membrii.

Obtine zilele acestea un discount suplimentar de 15 % la achizitia unei masini de spalat vase Candy, daca o comanzi de aici: Vezi oferta

     Masina de spalat vase Candy CDIN 1L380PB beneficiaza de functii automatizate ce asigura o buna functionare a aparatului astfel: Sistem de oprire automat in cazul in care aparatul evacueaza apa la exterior, ce ofera o siguranta suplimentata pentru a evita astfel accidente si inundatie. Aquastop va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care sesizeaza o problema. In lista acestor sisteme mai regasim functia incarcare la jumatate ce iti permite utilizarea masinii de spalat vase Candy la jumatate din capacitatea sa (6 seturi) cu un consum de resurse optimizat acestei cantitati, si de asemenea ai la dispozitie un cos ajustabil pe inaltime, cel superior, pentru a manevra mai eficient spatiul de la interior daca speli vase mai voluminoase. Pornirea intarziata, da posibilitatea utilizatorului sa seteze cand sa porneasca aparatul de spalat vase Candy, cu un timp de intarziere de pana la 19 ore.

Masina de spalat vase incorporabila Candy CDIN 1L380PB, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm

 

    Masina de spalat vase Candy CDIN 1L380PB permite accesul facil la interior printr-o deschidere larga a usii prin partea din fata, utilizatorul reusind astfel sa obtina controlul rapid si cu usurinta a elementelor de vesela plasate la interior pentru curatare. Spatiul de la interior este optimizat pentru a primi tot felul de elemente de vesela, de la farfurii, pahare, cani, tigai si intrumente de mancat, etc. Suportul de tacamuri permite incarcarea eficienta a tacamurilor si asigura o spalare perfecta a acestora. Daca ai nevoie de mai mult spatiu in cosul inferior, suportul de tacamuri poate fi indepartat cu usurinta. Ramane la latitudinea ta sa alegi programul de lucru, in functie de ce doresti sa speli si gradul de murdarie al acestora. 

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 5 programe de spălare cu 3 nivele de temperaturi de spalare: Rapid, Dezinfectare, Prespalare, Economic si Intensiv. Vei gasi astfel un program automat, un program economic la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program intensiv la 65°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat (ciclu de spalare ce combina o spalare intensiva pe raftul de jos cu o spalare delicata pe sertarul de sus) si o spalare normala. Normal va fi cel mai folosit program, caci este ideal murdarie in cantitati normale. Va spala la 55°C, si va rula doar timp de 120 de minute. In tot acest timp va consuma 15 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.15 kwh. Programul rapid de 30 de minute va reusi sa spele vesela in aproximativ jumatate de ora si asta fara ciclul de uscare. Folosind optiunea de spalate Mini Jet la 14 minute, masina de spalat Candy executa o operatiune de spalare intensiva folosind apa rece si puterea jetului de apa, care prin forta imprimata determina ca particulele de murdarie acumulate pe vesela sa fie eliminate rapid. Acest program nu este recomandat pentru a fi folosit pentru curatarea veselei plina de grasime sau pentru cantitati mai mari de 4 seturi de vase. Programul de lucru Prespalare efectueaza o precuratare a vaselor intr-un proces de maxim 10 minute cu apa neincalzita. Insa acest program nu e suficient, recomandarea fiind acea de a apela apoi la unul din celelalte programe pentru o curatare mai serioasa. Masina de spalat vase Candy CDIN 1L380PB detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau) si optiune multizone. Pentru o clatire suplimentara, aparatul de spalat vase dispune de optiune “Extra clatire”. Programul Child Lock este un sistem de siguranţă pentru prevenirea deschiderii uşii de către copii sau oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat vase, fara ca sa fie supravegheati permanent. La un interval de timp stabilit de producator, masina de spalat vase Candy executa un proces de autocuratare a interiorului pentru igienizare.

     Mașina este dotată și cu un filtru cu tehnologia de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele trei nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de redus de curent electric. Cu ajutorul senzorilor, programele de spalare sunt ajustate in mod automat tinand cont de gradul de murdarire al vaselor. Consumul de apa, temperatura de spalare si timpul de spalare sunt reglate automat pentru a va oferi vase perfect curate.

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare Eco este de 0.73 kWh, iar cel de apă este de 11 litri. Consumul anual este de 211 kWh iar cel de apa este de 2520 de litri. In acelasi timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 53 dB. La terminarea programului sunt anuntat ca ciclul a luat sfarsit printr-un indicator luminos regasit in partea superioara, alaturi de panoul de comanda si afisajul LED. Cei de la Candy au reusit sa mentina mereu stacheta la un nivel ridicat inca de la primele modele aparute pe piata, in timp reusind sa se perfectioneza, cel mai bun exemplu fiind chiar acest model de masina de spalat vase Candy CDIN 1L380PB. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina de spalat vase incorporabila Candy CDIN 1L380PB, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>