Combina frigorifica Candy CM 3354 X, pret, performante (review)

   Daca doresti sa nu te abati de la un buget mai echilibrat in vederea achizitiei unei combine frigorifice incapatoare si cu sistem de racire eficient, iti recomand modelul Candy CM 3354 X. Cei de la Candy, pionierii in domeniul electrocasnicelor au lansat de curand o noua gama de produse de tip „entry level” ce au ca principal scop sa ofere un nivel de fiabilitate ridicat, totul la un pret accesibil. Combina frigorifica Candy CM 3354 X prezinta o functionare ireprosabila atat pe timp de vara sau iarna, nu consuma mult si arata chiar foarte bine si la exterior datorita culorii gri metalizat in nuanta inox. Pentru o functionalitate optima, frigiderul care este mai des folosit a fost proiectat sa se regaseasca in sectiunea superioara iar in partea de jos congelatorul. Combina frigorifica Candy CM 3354 X are un volum total de 252 litri, clasa energetica A++, avand o constructie din material inox.

Combina frigorifica Candy CM 3354 X, 252 l, Clasa A++, H 180 cm, Inox

     Cele doua usi care faciliteaza accesul la interior sunt manevrate de utilizator folosind manerele incorporate in usa, o solutie mult mai eficienta in vederea rezistentei in timp. Pentru a regla temperatura la interior, combina frigorifica Candy CM 3354 X pune la dispozitia utilizatorilor sau un termostat mecanic situat la interior, in incinta cea mai amre, repspectiv frigider. Pe panoul de comanda sunt disponibile 8 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -10°C pana la -18°C din zona de congelare.

     Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Ce inseamna asta? Practic in timpul functionarii nu este nevoie sa decongelezi intreg sistemul pentru a mentine parametrii de lucru la capacitate normala, la fel si performantele. In timp aparatul acumuleaza gheata la interior, care trebuie indepartata fie printr-un proces automat sau unul manual. Pentru a decongela congelatorul este nevoie oprirea in totalitate a aparatului. Partea cea mai buna e ca frigiderul este cel care variaza cel mai mult temperatura la interior, respectiv acumularile de gheata sunt cele mai consistente. Dar datorita sistemului automat de racire, gheata este eliminata in mod constant, chiar in timpul functionarii sale, fara a mai fi nevoie de o oprire totala. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Acest mod de functionare este considerabil imbunatatit daca ar fi sa facem o comparatie cu clasicele frigidere Arctic, acolo unde trebuia la maxim 6-8 saptamani sa il dezgheti in totalitate deoarece nu mai racea. Congelatorul trebuie decongelat in totalitate la un interval de aproximativ 6 luni de zile, si de cele mai multe ori aduna gheata la interior daca este folosit la capacitate maxima.

    Capacitatea neta a frigiderului de 188 l iti asigura suficient spatiu de depozitare. Aceste rafturi au o rezistenta foarte buna fiind construite astfe incat sa reziste la sarcini de pana la 25 Kg. Unele rafturi pot fi ajustate si in inaltime pentru a obtine un spatiu mult mai mare incat alimentele voluminoase sa incapa fara probleme. Inaltimea dintre rafturi o setezi alegand sinele create in peretii intern, peste care se vor sprijini suporturile din sticla securizata. Congelatorul este situat in partea de jos a combinei si are un volum de 64 de litri. Interiorul are 3 sertare din plastic transparent pentru depozitarea alimentelor congelate. Capacitatea de inghetare ajunge la 3 kg/24 ore.Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila are un maner orizontal integrat, fiind echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: Primul raft este specializat pentru depozitarea de oua si borcane cu condimente. Al doi-lea raft pentru depozitare de produse alimentare de mici dimensiuni ambalate. Si ultimul raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie sau medie. In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla compartimentul etans Vegetable Case de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.  

     Aparatul are iluminare LED bulb sus in zona de refrigerare de 1 W, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Combina frigorifica este prevazuta si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Candy CM 3354 X are la interiorul frigiderului un termostat mecanic, util si usor de actionat. Cele 3 compartimente de mari dimensiuni ale congelatorului Fast Freeze XL Zone ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida in sertarul de sus. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare si o tava pentru cuburi de gheata. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 3 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si usa congelatorului este reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N de la +16°C in regim de iarna până la +32°C in regim de vara. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Candy CM 3354 X are un grad de izolare foarte bun fapt ce ii ofera o autonomie de a rezista fara curent electric de pana la 19 ore. Se intampla de multe ori sa apara probleme la reteaua de electricitate, aceasta valoare fiind una de importanta majora, deoarece cunosti astfel gradul de izolare al aparatului, fapt care determina si un consum energetic mai mic. In timpul functionarii, zgomotul generat, atinge valoarea de 42 dB, fapt care ne demonstreaza ca aceasta combina de la Candy, este un model foarte silentios.

     Din punct de vedere energetic Candy CM 3354 X se remarca prin consumul energetic mic de 190 kWh/an facand parte din clasa de consum A++. Volumul total net al acestui frigider este de 252 de litri din care 188 de litri ii revin zonei de refrigerare iar restul de 64 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 180 x 55 x 54.5 si o greutate de 52 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Combina frigorifica Candy CM 3354 X, 252 l, Clasa A++, H 180 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>