Dormitor Kring Barcelona, pret si specificatiii design

     Rareori se intampla ca spatiul alocat dormitoarelor sa fie unul generos, ceea ce pune mari probleme in amenajarea lor. Și când mă refer la spațiu spun nu doar despre metri pătrați, ci și despre golurile existente în cameră, adică poziția ușii de interior și a ferestrei. Modul cum sunt prezente aceste goluri în cameră se resimt ca fiind problematice mai ales când îți dorești in plus si un dulap pe langa pat pentru pastrarea lucrurilor vestimentare. Cand spatiul pe care il ai la dispozitie este limitat, alegerea mobilierului se transforma intr-o provocare, mai ales atunci cand doresti sa integrezi toate piesele esentiale de mobilier, urmarind, totodata, si crearea unui ambient personal. Dormitorul Kring Barcelona vine ca solutie pentru a te ajuta sa eficientizezi spatiul zonei de dormit. Este un set complet ce include toate piesele de mobilier aferente unui dormitor. Este un model compact, functional, ce ofera toate beneficiile unui camin bine pus la punct.

Dormitor Kring Barcelona, pat 160x200,Dulap 3 usi, vanilie + rosu

     In general mobilierul pentru dormitor e ușor de amplasat, dar ocupând o suprafață importantă, nu mai lasă loc de altceva în încăperile mici. Spatiul trebuie calculat centimetru cu centimetru si astfel trebuie dozat cat mai inteligent pentru a fi impartit de obiecte de real interes cum ar fi o comoda, un sifonier, si cel mai important, patul, care daa, trebuie sa fie unul cat se poate de generos. Dormitor Kring Barcelona rezolva aceste probleme oferind spatiilor mai putin generoase corpuri de mobilier, inclusiv un pat si un dulap pentru o echipare completa pentru a deveni functional.

      Kring Barcelona este setul de mobilier excelent pentru dormitor daca doresti sa bifezi aceste cerinte, oferind un spatiu de dormit generos, un sifonier mare si incapator si doua comode pe care sa pui lampa impreuna cu cartile preferate pe care le citesti seara inainte de somn. Avand in vedere ca in aceeasi camera va fi un pat si un dulap in acelasi timp, distanța dintre pat și dulap e bine să fie de aproximativ 80 cm. 

Dormitorul Kring Barcelona include:

Dulap 3 usi, dimensiuni 120 x 200 x 52 cm;

Pat pentru saltea 160 x 200 cm;

2 Noptiere 45 x 35 x 32 cm.

suportul de saltea din leaturi de lemn este inclus in pret.

Dormitor Kring Barcelona, pat 160x200,Dulap 3 usi, vanilie + rosu

       Setul Kring Barcelona ofera un pat excelent pentru dormit, compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, in culoarea alb/vanilie se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi luminoase. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 97 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Important este si faptul ca patul beneficiaza de lada de depozitare unde poti pastra lenjeria de pat aferenta utilizatii din timpul zilei sau pe timp de noapte. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Sifonierul dispune de mai multe spatii distincte de depozitare la care se face accesul prin intermediul a 3 usi.

Dormitor Kring Barcelona, pat 160x200,Dulap 3 usi, vanilie + rosu

     In partea de mijloc se regasc doua sertare ideale pentru a pastra diverse lucruri mai putin voluminoase la indemana. In stanga corpului sunt dispuse suprapus pana la 5 rafturi de depozitare, de acceasi dimensiune. Sifonierul spatios este o piesa de mobilier la care viseaza orice femeie. Ergonomic, incapator, vei gasi in cele 5 rafturi impreuna cu dulapul de tip sifonier conditii perfecte pentru depozitarea celei mai extinse garderobe. Spatiul cel mai mare este dedicat pentru pozitionarea hainelor pe umerase, avand la interior o bara metalica de sustinere pe toata lungimea sa. Spatiul cel de dimensiune mai mica, este compus doar din rafturi de sus pana jos. Comoda din jurul patului respecta aceleasi linii de design si culoare oferind spatii mici si utile unde poti aseza lucrurile cele mai des utilizate, la indemana, in apropierea patului.

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Acesta este livrat prin curier rapid in format neasamblat, fiind necesara studierea cartii tehnice ce vine la pachet impreuna cu detaliile de montare.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Dormitor Kring Barcelona, pat 160x200,Dulap 3 usi, vanilie + rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>