Dormitor Kring Antiq, pret si specificatii design (review)

     Daca vrei sa dai un aer proaspat locuintei tale sau tocmai te-ai mutat la casa noua, primele piese de mobilier care trebuiesc achizitionate trebuie sa faca referire la dormitor. In general spatiul de dormit este foarte important si este necesar sa fie functional, spatios si in acelasi timp modern. Daca ar fi sa imbinam toate aceste aspecte, Kring Antiq pare sa fie o alegere perfecta, un dormitor ce il poti achizitiona la un pret accesibil in perioada aceasta. Materialul folosit pentru realizarea setului de mobilier este PAL-ul melaminat, iar culoarea predominantă este pin antic. În ceea ce privește piesele incluse, avem la dispoziție un pat, doua noptiere si un dulap în două uși. In tentativa de a asigura un spatiu cat mai exact de asezare a corpurilor este important sa cunosti dimensiunile detaliate a acestuia, conform cu figura atasata:

Dormitor Kring Antiq, pat 160x200,Dulap 2 usi glisante, pin antic

    Dormitorul este spațiul tău intim și personal, spațiul unde-ți petreci o mare parte din viață. Este locul unde dormi și unde îți reîncarci bateriile, tocmai din acest motiv este indicat să îl amenajezi astfel încât să fie un mediu relaxant și armonios. De asemenea, dormitorul este spațiul unde îți ții toate lucrurile personale, lucrurile de care ai nevoie zi de zi. Haine, lenjerii, bijuterii sau produse cosmetice, toate se găsesc în spațiul acesta intim. De aceea, va trebui ca dormitorul tău să fie un spațiu practic, astfel încât să-ți poti depozita corespunzător toate lucrurile și să poți să-ți desfășori în voie rutina zilnică. Kring Antiq este un dormitor care ofera numeroase astfel de locatii, la indemana prin intermediul celor doua comode sau a sifonierului central cu 2 usi. 

    In amenajarea dormitorului, simplitatea este o regula de baza si se traduce prin putin mobilier, putine elemente de decor si, asa cum aminteam mai sus, o paleta cromatica redusa. In ceea ce priveste dormitorul Kring Antiq, piesele esentiale sunt: patul, cele doua noptiere si sifonierul care reprezinta tot ce ai nevoie. Elementele decorative suplimentare sunt reduse la minim. Chiar si in cazul spatiilor mai putin sau generoase, trebuie sa tii cont de modul in care asezi mobila – aspect care poate influenta semnificativ rezultatul final, adica modul in care arata incaperea. Simetria este o solutie care nu da gres niciodata. Patul Kring Antiq trebuie pozitionat la mijloc, urmat de cele doua comode simetric lipite de pat iar dulapul in imediata apropiere. Restul spatiului trebuie sa fie cel dedicat miscarii libere in camera, deoarece nu doresti sa limitezi prea mult acest aspect. Intr-o camera mare si bine proportionata, patul va fi plasat in mijloc, cu vedere spre geam. In cazul in care spatiul nu permite acest tip de aranjament, patul poate fi lipit de unul dintre pereti.

Dormitor Kring Antiq, pat 160x200,Dulap 2 usi glisante, pin antic

   Patul ramane pana la urma cea mai importanta piesa de mobilier din acest set. Acesta este obiectul de mobilier caruia trebui sa-i acorzi cea mai mare atentie, atat din punct de vedere estetic – pentru ca, de regula, toata incaperea este centrata in jurul lui – dar, mai ales din punct de vedere practic. Patul inclus in setul Kring Antiq foloseste o structura solida din lemn stratificat, de esenta tare, ce ofera suportul si garantia unui somn de calitate pe toata durata noptii. Specialistii sunt de acord ca un pat rezistent si calitativ, alaturi de o saltea care sa corespunda dimensiunilor sale pot influenta semnificativ calitatea vietii. 

Dormitorul Kring Antiq include:

Dulap  usi culisante, dimensiuni 150 x 210 x 62 cm, include 2 sertare in interior;

Pat pentru saltea 160 x 200 cm;

2 Noptiere 55 x 35 x 37 cm.

Dormitor Kring Antiq, pat 160x200,Dulap 2 usi glisante, pin antic

       Setul Kring Antiq ofera un pat excelent pentru dormit, compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, in culoarea pin/antiq se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi luminoase. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 112 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Important este si faptul ca patul beneficiaza de lada de depozitare unde poti pastra lenjeria de pat aferenta utilizatii din timpul zilei sau pe timp de noapte. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Sifonierul dispune de mai multe spatii distincte de depozitare la care se face accesul prin intermediul a 2 usi. Dulapul cu numeroase spatii de depozitare respecta aceleasi stil ca si patul fiind construit din acelasi material. Ofera pana la 5 spatii de depozitare pe verticala in partea stanga si un spatiu deschis in dreapta unde poti pastra articole verstimentare pe umeras. Un aspect important in legatura cu acesta este faptul ca beneficiaza de oglinzi incluse pe 3 zone diferite, incat sa poti vizualiza articolele probate zilnic.

Dormitor Kring Antiq, pat 160x200,Dulap 2 usi glisante, pin antic

Cele doua noptiere din jurul patului respecta aceleasi linii de design si culoare oferind spatii mici si utile unde poti aseza lucrurile cele mai des utilizate, la indemana, in apropierea patului.

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Acesta este livrat prin curier rapid in format neasamblat, fiind necesara studierea cartii tehnice ce vine la pachet impreuna cu detaliile de montare.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Dormitor Kring Antiq, pat 160x200,Dulap 2 usi glisante, pin antic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>