Dulap Kring Houston usi culisante, sertare, pret, pareri

    In amenajarea spatiului de locuit trebuie sa avem in plan si achizitia unui dulap incapator care sa cuprinda cat mai multe sertare si zone de depozitare foarte bine partitionate. In cautarea celei mai bune oferte raportata la pret si calitate, am descoperit modelul Kring Houston cu usi culisante, sertare de culoare stejar / optica beton gri inchis. Daca la inceput necesarul pentru un cuplu nu este unul de spatiu foarte mare, in timp nevoile se schimba atunci cand familia se mareste, spatiul fiind necesar la capacitate mai mare. Spatiul restrans poate reprezenta o provocare pentru ca trebuie sa tinem cont atat de functionalitate cat si de estetica, iar o mobila de dimensiuni reduse, cu linii simple si compartimentata cat mai eficient, ne va ajuta sa echilibram cele doua aspecte.

Dulap Kring Houston. usi culisante, sertare, culoare stejar / optica beton gri inchis, 200 x 200 x 61 cm

    Kring Houston este un dulap incapator ce se potriveste de minune in locuintele cozy, luminoase, care promoveaza ideea de spatiu cat mai mare. Combinatia de culori deschise si inchise este ideala pentru a o incerca in spatiile nu tocmai generoase care se doresc functionale, un astfel de dulap dand impresia de spatiu si nu de limitare in spatiu. Imi place formula abordata la interior, spatiile bine partitionate iti ofera numeroase optiuni de incadrare a hainelor pe diverse nivele, mai sus sau mai jos, pe umerase sau impaturile in rafturile de nivel. Alegerea unui dulap asemenea celui de la Kring Houston te va ajuta sa fi o persoana mult mai ordonata, lucrurile fiind astfel puse la indemana, partitionate dupa bunul gust pentru a avea acces rapid indiferent de momentul ales. Este o actiune inteligenta din partea ta daca doresti sa bifezi partea functionala si cea de design in acelasi timp. Ca sa iti faci o idee asupra locurilor de depozitare de la interior, scheletul intregului ansamblu este disponibil in figura de mai jos:

Dulap Kring Houston. usi culisante, sertare, culoare stejar / optica beton gri inchis, 200 x 200 x 61 cm

    Dupa cum se poate observa, in stanga se regasesc 3 zone de depozitare unde poti aseza cu usurinta lucrurile de casa, ploverele, pe diverse categorii, sau jeansi frumos impaturiti. Rafturile au aceeasi capacitate fiind pozitionate in partea de jos. Deasupra se afla zona de depozitare camasi pe umerase, sustinute de o bara metalica prinsa in corpul principal la cele doua capete. De o parte si de alta, doua usi culisante deschid cele doua zone de depozitare ale dulapului, cu directie de miscare stanga dreapta, ce functioneaza pe o sina metalica pe toata lungimea sa. Papumele si pernele pot fi pastrate dupe ce faci patul in spatiul special creat la mijloc.

     Pentru hainele mai groase din categorie paltoane, geci sau camasi, in partea din Dreapta se regaseste un spatiu optim, unde le vei putea aseza frumos pe umeras. Nu exista spatiu care sa comunice cu restul compartimentelor din stanga. 

    Odata comandat acesta vine in proportie de 90 % asamblat, nemaifiind nevoie de cine stie ce cunostiinte ingineresti, singura problema fiind cum il vei urca pe componente pana sus la tine la apartament. Desi in general mobilierul tinde sa se produca in ultimul timp din materiale mai slab calitatic=ve ce includ prefabricate si PAL, dulapul Kring Houston nu face rabat la calitate incluzand in constructia sa mai multe fronturi din lemn masiv din stejar cu finisaj furniruit. Nu este o piesa de mobilier 100 % din lemn masiv dar pastreaza o nota destul de buna in procentaj prin prezenta majoritara a lemnului de tip stejar.

Dulap Kring Houston. usi culisante, sertare, culoare stejar / optica beton gri inchis, 200 x 200 x 61 cm

     Culoarea sa maro inchis si pe alocuri mai deschis il recomanda ca fiind o solutie echilibrata din punct de vedere cromatic pentru casele de tip open space, materialele folosite in constructia sa fiind foarte bine finisate pe toata suprafata sa vizibila la exterior sau interior. Kring Houston este un dulap ce da o nota de siguranta casei tale, imbinand elemente caracteristice moderne facilitand in acelasi timp o organizare interioara facila, pentru a sublinia caracterul sau multifunctional. Accesul la interior se face prin intermediul a doua usi frontale ce beneficieaza de sistem de glisare stanga-dreapta, pe sine metalice.

    Odata montat pe pozitie, este confortabil sa folosesti dulapul Kring Houston, toate rafturile fiind plasate la semi-inaltime astfel incat o persoana de 1.60 – 1.70 m sa ajunga cu usurinta la inaltime. In dimensiuni acesta masoara 200 cm inaltime, 200 cm latime si 61 cm adancime, avand o greutate de 114 Kg. Dulaptul este livrat in format dezasamblat, pentru usurinta la transport. Acesta primeste un ghid in limba romana cu cotatiile de dimensiune pentru o instalare corecta.

Recomandare:

        Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alegere inteligenta pentru pastrarea hainelor in bune conditii: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Dulap Kring Houston. usi culisante, sertare, culoare stejar / optica beton gri inchis, 200 x 200 x 61 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>