Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+, pret, pareri

    Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ este un aparat ce ofera printr-un design inovator conditii de pastare optime pentru alimentele de la interior (capacitate 267 litri). Elementul de noutate il reprezinta chiar dozatorul de apa situat la exterior, in dreptul usii ce face accesul catre zona de frigider, optiune ce este intalnita adesea in cazul combinelor frigorifice foarte scumpe sau modele de volum de tip side by side. Pe timp de vara aceasta optiune devine o utilitate pe care o va folosi intreaga familie, prin simpla apasare de buton apa fiind livrata la temperatura setata de tine, mai rece sau calda, in functie de preferinte. Totul e ca tu sa te asiguri ca rezervorul de apa este incarcat incat acesta sa prelucreze apa la parametrii setati.

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+, 267 l, Clasa A+, Control mecanic, Dispenser apa, H 176 cm, Inox

    Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ prezinta un sistem de deschidere al usilor clasic de la stanga spre dreapta prin intermediul a doua usi independente, cu maner incorporat in carcasa. Sistemul reversibil iti permite sa modifici directia de deschidere usi, in oricare directie, la dreapta sau la stanga.  Ambele manere sunt incorporate in usile combinei frigorifice. Acest tip de manere incorporate, pe langa faptul ca sunt foarte practice, sunt si mai durabile in timp decat manerele clasice, care au tendinta fie sa se slabeasca sau sa se desprinda cu totul in urma folosirii zilnice. Revenind asupra aspectului dimensuni, desi spatiul interior este foarte spatios, dimensiunile exterioare nu sunt chiar asa mari, combina frigorifica incape lejer chiar si in bucatariile mai mici. Aceasta este caracterizata de urmatoarele valori: 175.57 cm inaltime, 55 cm latime si 58 cm adancime. 

     Aparatul poate seta anumite valori de temperatura folsind un termostat mecanic la interior, nimic complicat priovind modul de functionare, fiind modelul clasic pe care il intalnim pe majoritatea frigiderelor. 

    Cu o capacitate neta de 267 litri, spatiul de la interior este impartit intre zona de frigider si congelator, acesta din urma fiind pozitionat in zona inferioara. Frigiderul care este si cel mai voluminos ii revin 199 litri, in timp ce pentru zona de congelator raman restul de 68 de litri. Frigiderul compus din 3 rafturi la interior si 4 suporturi de usa ofera spatii bine delimitate pentru a pastra la interior alimente de tot felul, variabile in dimensiune. Materialul rezistent din sticla securizata nu numai ca asigura o rezistenta sporita de pana la 25 Kg, dar in acelasi timp se curata usor. Pozitia raftului 2 din 3 poate fi ajustata ca inaltime pentru a oferi un spatiu conform cu nevoile proprii. In plus, daca tot nu este suficient, anumite rafturi pot fi indepartate definitiv. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: Primul si al doilea raft specializat pentru depozitarea de oua si borcane cu condimente. Al trei-lea raft pentru depozitare de produse alimentare de mici dimensiuni ambalate. Si ultimul raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie sau medie. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.  

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+, 267 l, Clasa A+, Control mecanic, Dispenser apa, H 176 cm, Inox

     Interiorul beneficiaza si de sistem de iluminare ce face mult mai usor de manevrat alimentele in situatii de luminozitate scazuta. Acest bec de tip LED ofera o eficienta sporita al consumului fiind mult mai econom cu pana la 7 ori fata de variantele clasice intalnite in cazul modelelor vechi. In partea laterala in dreptul raftului al 2-lea de sus se afla potentiometrul mecanic ce seteaza nivelul termic la interior. Sistemul de racire integrat este unul clasic, dar eficient as spune ca mod de functionare in timp. Pentru a mentine un nivel al performantei sporit in timp se recomanda decongelarea aparatului la cateva luni.

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+, 267 l, Clasa A+, Control mecanic, Dispenser apa, H 176 cm, Inox

    Congelatorul este foarte incapator. Se afla in partea de jos si este compus din 3 compartimente inchise, de tipul unor ladite din plastic transparent. Este loc pentru toate tipurile de alimente. Puteti separa mancarea in functie de intensitatea aromei. Nu lasati fructele pregatite pentru deserturi, in acelasi compartiment cu pestele congelat. Puterea de congelare a aparatului este de 3 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului este de asemenea reversibila cu maner integrat si deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. 

    Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N, ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

  Heinner HC-H273XWD+ avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor universal silentios care genereaza un zgomot de 43 dB. Pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi si nu pun accent pe functii si tehnologii de ultima generatie, aceasta poate fi alegere buna, mai ales in privinta pretului. Mie personal imi place cum arata, este o combina frumoasa, cu usi reversibile si manere orizontale integrate, termostat reglabil prin intermdiul caruia poti seta temperaturile dorite in cele doua compartimente si cu iluminare interioara ce te ajuta sa gasesti rapid alimentele fara a fi nevoie sa aprinzi lumina in bucatarie pe timpul noptii.

    Din punct de vedere energetic Heinner se remarca prin consumul energetic mic de 248 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Functionarea in timp a aparatului de refrigerare Heinner HC-H273XWD+ se dovedeste a fi una economa, singura problema impusa in folosirea sa este aceea de a avea grija sa il decongelezi la timp pentru a mentine acelasi ritm al performantelor. Vara strange mai multa gheata decat in mod obisnuit si mai putin iarna, variatiile de temperatura fiind mai mari. Desigur, la un interval de 3-4 luni, a trebui sa parcurgem acest procedeu, care de regula nu dureaza mai mult de 2 ore. Apoi trebuie curatat, cu o laveta pentru a indeparta umezeala de la interior si a mentine in mediu curat.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie extinsa la 3 ani fara costuri suplimentare, daca alegi sa o comanzi de aici

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+, 267 l, Clasa A+, Control mecanic, Dispenser apa, H 176 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>