Dezumidificator Star-Light DHD-2025W, performante (review)

  Indiferent de sezon, vara sau iarna, un dezumidificator performant este intotdeauna folositor in orice locuinta daca doresti sa mentii un aer calitativ din punct de vedere al umiditatii si sa previi astfel aparitia mucegaiului sau a bacteriilor din aerul respirabil. Star-Light DHD-2025W se inscrie pe lista dezumidificatoarelor ce merita achizitionate in acest caz, un dispozitiv model dotat cu tehnologii de ultima generatie ce vor tine piept cu agentii patogeni nocivi. Valoarea umiditatii din mediul interior nu ar trebui sa depaseasca valoarea de 65-70%, peste aceste valori, corpul va simti un real disconfort. Efectele folosirii unui dezumidificator in casa sunt mult mai multe decat te-ai putea astepta. Oricine il foloseste macar o data realizeaza cat de util poate fi. Aerul din orice casa nu este niciodata complet uscat. Aburii din baie, transpiratia, aburul de gatit si multe altele contribuie la cresterea nivelui umiditatii, iar asta creeaza o serie de probleme de sanatate si, de cele mai multe ori, discomfort termic. 

Dezumidificator Star-Light DHD-2025W, 20L/24h, 145m³/h, Rezervor 5L, Display LED, Control Digital, Timer, Alb

      Star-Light DHD-2025W este un aparat pe care il vei indragi inca de la prima utilizare, este compact iar panoul de comanda cu functiile de rigoare este usor de utilizat si intuitiv. Aici se regasesc butoanele de selectie pentru programe. Aparatul Star-Light DHD-2025W poate fi mutat cu usurinta oriunde in locuinta ta, acesta avand prevazut in partea superioara un maner din plastic ergonomic. Capacitatea maxima de dezumidificare pentru Star-Light DHD-2025W este de 20 de litri/zilnic, acest aparat avand o eficienta de filtrare aer pentru spatii de pana in 45 mp.  

Dezumidificator Star-Light DHD-2025W, 20L/24h, 145m³/h, Rezervor 5L, Display LED, Control Digital, Timer, Alb

      Sistemul de protectie preaplin deazactiveaza functionarea acestuia in momentul in care rezervorul este incarcat la maxim. Temporizatorul digital pune in functiune aparatul in intervalul stabilit de tine, acesta reusind sa se opreasca in mod automat in cazul in care depaseste limita de timp stabilita din consola. Functionarea sa este disponibila in doua trepte, prima treapta fiind si cea mai silentioasa. Functia de dezumidificare automata comandata cu higrostat, iti da posibilitatea sa setezi valorii intre 30 si 80% u.r., in pasi de 5%. Cu ajutorul temporizatorului poti seta durata de functionare a aparatului de la 1 pana la 24h, in functie de nevoie si situatie, inainte de a se opri. Aparatul te atentioneaza in momentul in care rezervorul este plin, oprindu-se automat pentru a-ti permite sa il golesti.

    Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie Auto-Restart – permite repornirea automata in cazul unei pene de curent, functie de memorare – momoreaza parametrii setati anterior pentru ca sa iti vina mult mai usor la reluarea procesului de lucru, functie de recirculare aer, functie dezghetare automata, Timer – programeaza modul de functionare al aparatului pentru cel mult 24 de ore, etc. Dezumidificatorul are capacitatea drenajului continuu cu ajutorul furtunului optional de scurgere a apei colectate, dandu-ti astfel posibilitatea sa il lasi pornit cat doresti, atata timp cat furtunul optional este pozitionat catre o scurgere.

      Apa obtinuta in urma procesului de dezumidificare este retinuta la interior intr-un rezervor de 5 litri. Deasemenea dezumidificatorul poate fi cuplat si la un racord care apoi poate fi evacuat undeva la exterior in cazul in care il vei folosi mai intensiv. Debitul maxim de aer inregistrat de aparat este de 145 metri cubi/h iar pentru a functiona corespunzator este nevoie ca la interior sa fie o temperatura cuprinsa intre 5 si 32 grade Celsius. Acesta lucreaza in liniste fara sa te deranjeze improspatand aerul din atmosfera la un nivel de zgomot de 45 dB, nefiind nevoit sa il opresti inainte de culcare.

       Sistemul de filtrare beneficiaza de un filtru lavabil de purificare aer, ideal in cazul retinerilor de praf sau alte corpuri straine din aerul respirabil. Filtrul lavabil combate si inmultirea bacteriilor, filtreaza scamele sau firele de par de la animalele de companie din casa. Aparatul de dezumidificare beneficiaza de o constructie calitativa din mase plastice, caracteristicile de design fiind date de culoarea alba mat, care este si cea preponderenta. Acesta masoara in dimensiune, 33,5 cm lungime, 28.5 cm latime, 45 cm inaltime si are o greutate de 22 Kg. Folosind acest aparat zi de zi, vei reusi sa indepartezi cu succes efectele nedorite ale unei umiditati excesive ce pot pune la grea incercare sanatatea celor din jur.

Recomandare:     

        Este o solutie ingenioasa bine gandita care ofera tot suportul necesar pentru a crea un mediu ambiental optim: Verifica oferta pret

        Zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Dezumidificator Star-Light DHD-2025W, 20L/24h, 145m³/h, Rezervor 5L, Display LED, Control Digital, Timer, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>