Masina de spalat rufe Candy Smart CSS 14102D3-S, review

      O masina de spalat moderna, capabila sa faca fata unor provocari cat mai variate, performanta si dotata cu tehnologii de ultima generatie este modelul Candy Smart CSS 14102D3-S. Fiind adaptata cerintelor si nevoilor mileniului in care traim, masina de spalat Candy Smart CSS 14102D3-S poate fi considerata o alegere excelenta pentru un camin de tip „Smart Home” deoarece permite actiuni si comenzi direct din telefonul mobil folosind functia NFC sau prin intermediul comenzilor vocale. Acest concept al caselor inteligente prinde si la noi contur. Sunt deja numerosi cei care au incercat beneficiile acestui model, noile optiuni imbunatatind simtitot ritmul vietii cotidiene, dovada fiind testimonialele care stau la baza acestui produs de succes. In fond ne dorim toti masini de spalat inteligente, mai eficiente si la pret atractiv.

Masina de spalat rufe Candy Smart CSS 14102D3-S, 10kg, 1400 RPM, NFC, Functie aburi, Control vocal, Clasa A+++, Alb

     Prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni slim: 85 cm inaltime, 60 cm lungime si 52 cm latime si o greutate de 70 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Candy este dotata cu un motorul Pro Smart Inverter ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 60 dB la spalare si 81 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Este o masina de spalat destul de compacta daca luam in considerare capacitatea sa, 10 Kg, spalatul rufelor fiind sustinut de o viteza de centrifugare variabila pana la maxim 1400 rpm. Astfel, pentru o familie mai numeroasa de 5-7 membrii, este o alegere potrivita.

    Masina de spalat rufe Candy Smart CSS 14102D3-S foloseste un motor de tip invertor, a carui constructie a permis eliminarea periilor de carbon. Acest nou motor introduce un set de avantaje sesizabile de la prima utilizare: nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei, eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii, periile de carbon. 

      Poti selecta nivelul turatiei in mod variabil prin alegerea numarului de rotatii potrivit tipului de haine ce urmeaza a fi spalat, a programului preferat, in intervalul 400 rot/min pana la maxim 1400 rot/min. Alimentarea masinii de spalat Candy se poate face cu detergent lichid sau granule. Aceasta are un sertar special situat la inaltime pentru manevrare facila. In continuare, cuva masinii este facuta dintr-un material termorezistent silitech de culoare alb iar tamburul este din otel inox. Cuva cu design Shiatsu unde semisferele de pe tambur, armonizeaza si echilibreaza incarcatura, relaxand fibrele rufelor in timpul spalarii realizand un masaj profund Shiatsu asupra rufelor.

     Hubloul are o deschidere generoasa de 35 cm si un unghi de deschidere al usi de 165° astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta.

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic avand urmatoarele functii: amanare pornire, afisare timp ramas, selectare centrifugare. Grila formata din cele 16 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica ceramica, avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Tamburul cu o capacitate de 9 kg protejează, de asemenea, rufele și reduce cutele. Candy dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor lateraliai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Acest model cu tehnologia Active Water inteligent datorita procesorului incorporat si a senzorilor din dotare regleaza cantitatea de apa, ritmul de rotire a tamburului si viteza de rotatie pentru tipul de material si calculeaza durata ciclului de spalare. Deci, indiferent ce spalam, obtinem intotdeauna cea mai buna ingrijire a rufelor.

     Tehnologia exclusiva Mix Power System+ de la Candy amesteca apa cu detergentul, intr-o solutie foarte concentrata. Dispozitivul amesteca aceasta solutie in cuva, printr-un un jet cu presiune ridicata ce penetreaza fibra materialului in profunzime. Aceasta noua tehnologie mareste puterea de curatare a detergentului, permitand spalarea la temperaturi mult mai scazute. Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare, precum cele pentru Lana si spalare la rece. Tehnologia NFC vine de la Near Field Communications și implică o tehnologie Wireless ce permite transferul de date de la un dispozitiv la altul, cu condiția ca acestea doua sa nu fie mai departe de 10 cm unul de celălalt. Practic cu aceasta tehnologie se poate folosi programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat. Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata si pentru functia Smart Diagnosis, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora. Toate aceste operatiuni complexe sunt explicate pe larg in cartea tehnica a masini. Pentru a prelua comenzile de la distanta prin „Voice Recognition” este nevoie de o conexiune stabila la internet. In plus cu functia Smart Check-up (Verificare Inteligenta) ofera un management simplificat pentru eficienta indelungata. Aceasta functie iti ofera informatii cu privire la starea masini prin monitorizarea functionarii acestuia. In cazul unei erori sau functionarii eronate, ghidul inteligent te va ajuta sa identifici singur problema. Pentru a usura sarcina de exploatare a acestei masini italieni au implementat sistemul de asistare vocala ce te ghideaza pas cu pas in alegerea programului ideal pentru spalare. Cu programe personalizate pentru haine, poti creea propriul program. Trebuie doar sa introduceti numele programului, selectati parametrii programului, viteza de rotatie si nivelul de murdarie si dati clic pe (Salvati) si programul ales se memoreaza. De asemenea poti controla cele mai utilizate programe si poti invata cum sa iti optimizezi obiceiurile de spalare. Acest model avand un procesor inteligent vă va spune ca trebuie sa curatati filtrul. Datorita sistemului inteligent de monitorizare al acestui model, aparatul vă va servi pentru o lungă perioadă de timp si veti avea întotdeauna masina sub control. Masina Candy are si un program de igienizare a cuvei ce foloseste apa la o temperatura ridicata fara a folosi detergent si care va permite sa pastrati curat si curatat interiorul masinii de spalat prevenind mirosurile urate.

     Candy permite programarea inceputului ciclului de spalare cu pana la 24 de ore. In acest fel putem decide in avans momentul in care rufele trebuie sa fie gata pentru a fi intinse la uscat pe franghie sau  introduse in uscator. Programele speciale ale masini Candy sunt: Programul expres 3 kg incarcare la 30ºC in doar 14, 30, 44 de minute. Destinat articolelor usor murdare si nepatate, cum ar fi prosoape, tricouri, sosete. Cu programul Mix Power System+, masina asigura o spalare rapida cu eficienta energetica buna si cu rezultate perfecte de spalare in doar 59 minute. Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, eco 60°C, 95°C). Programul  de Eco 20ºC este conceput pentru cei care folosesc haine colorate, dar nu au timp sau inclinatia de a le separa. Cu acest program nu trebuie sa va îngrijorati ca materialele isi vor pierde intensitatea culorii sau se vor decolora. Masina Candy are implementat programul Duvet, special conceput pentru spalarea pilotelor de dimensiuni mari si indepartarea eficienta a acarienilor din acestea. Prespalarea este necesară numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşina”, pentru care se recomanda spalarea manuala. Sintetice rece si la 60°C. Delicate cu 2 optiuni de program Matase sau Lana. Matase (30°C)/Perdele. Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Programul Mixt ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Cu programul Hygiene+ masina ajuta la îndepartarea murdariei persistente, precum si pentru a dezinfecta rufele de bacterii si acarieni. Acest program ce menține o temperatura de peste 60°C pe tot parcursul ciclului fiind ideal pentru a spala prosoape si haine pentru copii. Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sensibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Candy vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o putem utiliza, atunci cand vrem sa gasim rufele gata curate in masina, cand ne intoarcem acasa. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. Masina Candy Smart CSS 14102D3-S are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 12900 l/an iar cel energetic in program standard de 1,2 kWh/ciclu si 239 kWh/an consum in medie anual. Acest consum a fost calculat la 220 de cicluri standard de spalare pentru program bumbac la 60°C şi 40°C la capacitate maxima si partiala, precum şi consum de energie in mod oprit şi inactiv. Consumul real va depinde de modul de utilizare al masinii.

 Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Garantia extinsa de pana la 5 ani se aplica in cazul comenzilor online de aici

Masina de spalat rufe Candy Smart CSS 14102D3-S, 10kg, 1400 RPM, NFC, Functie aburi, Control vocal, Clasa A+++, Alb

Lasă un comentariu