Freza pentru zapada Steinhaus PRO-SB7, pret, performante

    Steinhaus PRO-SB7 este o freza pentru zapada utila in cazul gospodariilor de suprafata mare care trebuiesc dezapezite, actionand pe trotuare sau alte căi de acces din jurul gospodărie. Cunoscută și sub numele de turbină de zăpadă, această unealtă te ajută să scapi de cantitatea de ninsoare nedorită rapid și eficient, fiind o alternativă ușoară pentru persoanele care trăiesc în zone în care ninge intens. Freza pentru zapada Steinhaus PRO-SB7 este propulsata in atingerea obiectivelor de functionare de un motor de capacitate cilindrica de 6.5 CP, care functioneaza cu alimentare pe benzina. Designul aparatului cuprinde un set de coarne cu manere ce seteaza directia de deplasare, blocul motor, 2 roti de deplasare si freza propriu zisa pozitionata in partea din fata. Atunci cand inainteaza prin zapada, elicea centrala se roteste iar freza strapunge zapada chiar si in forma usor inghetata pentru a fi preluata de cupa. Zapada este apoi indepartata de pe zona de deplasare, creeand o carare de mers in spatele ei. Se recomanda totusi utilizarea aparatului cat mai aproape de perioada incetarii zapezii pentru a usura procesul de indepartare si a nu pune prea mult efort pe discul frontal care strapunge zapada. O zapada inghetata inseamna un efort suplimentar iar riscul de defectare in timp al aparatului creste.

Freza pentru zapada Steinhaus PRO-SB7, 6.5CP, latime de lucru 53cm, inaltime de lucru 51cm

    Steinhaus PRO-SB7 reuseste sa fie pusa in functiune fara prea mare efort din partea utilizatorului, singura problema pe care trebuie sa o ai cu aceasta este aceea de a asigura consumabilele ca mai toate motoarele pe benzina, si aici ma refer la ulei pentru o lubrifiere adecvata. Cu o mentenata corespunzatoare, prin schimbarea uleiului si utilizarea unei benzine superioare, aceasta nu se va defecta, autonomia de lucru depinzand de capacitatea rezervorului si de consumul motorului. Pentru punerea in functiune a produsului ai nevoie de un ulei de motor 5w30 sau 0W30 care rezista la inghet la temperaturi exterioare mai mici de -18C. Design-ul robust, precum si motoarele puternice, reusesc sa asigure o cantitate mare de zapada mobilizata in unitatea de timp, cu un efort minim din partea operatorului. Starterul electric are un rol deosebit in pornirea motorului in conditii de temperatura foarte joasa.

     Inainte de utilizarea frezei se efectueaza corect pregatirea echipamentului, verificarea combustibilului, uleiului si filtrelor. Acest model are un nivel de manevrabilitate ridicat, cu acoperirea unei suprafețe de teren mult mai întinsa, precum și un timp de lucru mult mai scazut, ca urmare a puterii marite a motorului. Rezervorul are o capacitate de 3.6 litri de benzina, care ii asigura autonomie de cca. 3-4 ore de functionare. Acest motor in 4 timpi de capacitate cilindirica 196 cm cubi este beneficiaza de 4 viteze de lucru, functie marsalier, puterea maxima atinsa fiind de 4.1 kW. 

    Aceasta freză cu lățime de degajare mare, peste 53 cm si o inaltime de 51 cm, este eficienta pentru cantitati mari de zapada. 

   Zapada preluata pe traseu este evacuata prin burlanul specific la un unghi de 90 de grade, care se poate regla daca se doreste acest lucru. Cos reglabil de evacuare a zapezii la distanta de 8-11 m. Lamele care sfarama zapada inghetata sunt rezistente pentru usurinta in colectarea zapezii pe parcursul traseului urmat. Din cauza greutatii ridicate, freaza pentru zapada cu 4 trepte Steinhaus PRO-SB7 beneficiaza de un sistem de autopropulsie pentru a ajuta utilizatorul in munca depusa, astfel incat trebuie doar ghidata. Viteza de deplasare poate fi reglata atat inainte cat si inapoi.

    Avand dimensiunile de 126 cm lungime, 54 cm latime, respectiv 101 cm inaltime si o greutate de 57 Kg, Steinhaus PRO-SB7 poate fi considerata o freza de zapada destul de portabila. Cu ajutorul celor 2 roti cu pneu, manevrarea acesteia devine destul de usoara, nefiind nevoie de un efort implicat semnificativ. Proiectata sa faca fata celor mai dificile situatii (strat inalt de zapada, temperaturi foarte scazute) freaza Steinhaus de zapada este un utilaj fiabil, rezistent, compact si usor de manevrat.

Recomandare:

      Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Freza pentru zapada Steinhaus PRO-SB7, 6.5CP, latime de lucru 53cm, inaltime de lucru 51cm