Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9744/09, review

    Aspiratorul fără sac Philips PowerPro Expert FC9744/09 oferă performanţă optimă de curăţare datorită tehnologiei PowerCyclone 8 avansate şi a capului de aspirare TriActive+, proiectat pentru cea mai bună aspirare a prafului. Aceasta functie ciclonica folosita de cei de la Philips se afla deja la a 8-a generatie, modelul de fata beneficiind de avansul tehnologic in ceea ce priveste cercetarea de piata, introducand noi aspecte care sa ajute utilizatorul sa obtina o eficienta imbunatatita in procesul de curatare. Daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant, Philips PowerPro Expert FC9744/09 este o solutie de luat in calcul. Tehnologia exclusivă PowerCyclone 8 accelerează aerul în compartimentul ciclonic pentru a separa praful. Acţiunea turbionară puternică creşte la maximum fluxul de aer şi performanţa pentru rezultate remarcabile de curăţare.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9744/09, 650 W, TriActive+, Eficienta energetica A+, Tub Telescopic, Verde

    Construcţia aerodinamică a PowerCyclone 8 minimizează rezistenţa la aer şi asigură rezultate excepţionale de curăţare prin 3 etape deosebit de eficiente: 1) Aerul intră rapid în PowerCyclone graţie orificiului de admisie aer drept şi lin. 2) Circuitul curbat de aer direcţionează rapid aerul în sus în compartimentul ciclonic. 3) În partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare îndepărtează eficient praful din aer.

    Capul de aspirare TriActive+ aplică 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare:1) Curăţă eficient covorul datorită plăcuţelor duzei de aspirare special concepute pentru a îndepărta praful în profunzime 2) Aspiră cu uşurinţă obiecte mari datorită orificiului mare din faţă 3) Adună praful şi mizeria de pe lângă mobilă şi pereţi cu ajutorul celor 2 perii laterale. Canalele de aer din partea din fata aspira firimiturile mari, iar periile din partile laterale curata aproape de mobila si de pereti.

     Motorul puternic de 650 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 330 W. Philips este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 2 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off un buton pentru reglajul electronic al puteri motorului si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 5,5 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 7 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 10 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Philips. 

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9744/09, 650 W, TriActive+, Eficienta energetica A+, Tub Telescopic, Verde

     Acest model are si o perie speciala rotativa Turbo ce elimina activ particule mici de praf si par, rezultand o mai buna performanta de curatare a covoarelor. In plus rotile capului previn deteriorarea podelei in cazul utilizarii pe suprafete dure. Peria mini-turbo indeparteaza rapid firele de par (de animale), scamele si praful din canapele, perne si alte materiale. Aceasta perie este ideala pentru detinatorii de animale de casa

     In plus acest model are in dotare: Perie speciala; Accesoriu pentru spatii inguste; Perie mica. Aparatul este dotat si cu filtrul HEPA 10 şi Air Seal ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu fara praf şi un aer curat şi sănătos. Astfel capteaza 99,9 % din praful fin – inclusiv polen, par de animale si acarieni fiind indicat pentru persoanele care sufera de alergii si oricine isi doreste un nivel mai ridicat de igiena.

     Zgomotul nu este o problema deoarece intensitatea maxima in cea mai puternica treapta atinge aproximativ 76 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Philips are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie mica, accesoriu pentru spatii inguste, perie speciala si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Philips, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.

    Clasa emisiilor de praf ale modelului Philips se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa A in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Philips cu eficienta energetica A+ este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Philips este foarte buna, avand clasa A+ cu un consum anual de energie de 23,8 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 50,5 x 29.2 x 29.2 si o greutate de 5,5 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9744/09, 650 W, TriActive+, Eficienta energetica A+, Tub Telescopic, Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>