Aspirator cu sac Heinner HVC-MS700KP, prerformante, pret

    Heinner HVC-MS700KP este o alegere excelenta pentru a suplini nevoile tale in materie de curatenie, un aparat de aspirare ce beneficiaza de sac colector pentru reziduri, are o aspirare puternica si este disponibil la un pret accesibil. Ne place si cum arata, este un model interesant din punct de vedere al designului, culoarea maro in mare parte aplicata pe plastic luceste frumos si se inspira din nuanta arborelui de pin. Panoul de comanda cuprinde cat tot ce are nevoie un utilizator obisnuit, iar pe langa butonul de pornit/oprit, alte doua optiuni sunt interesante de folosit: putonul de retractie cablu alimentare sau variatorul de putere. In plus datorita functionarii silentioase, Heinner HVC-MS700KP ofera sesiuni de aspirare la putere maxima fara a face zgomot care sa deranjeze in jurul sau. Astfel, poti aspira la orice ora din zi sau noapte, fara sa iti mai faci griji ca deranjezi pe cineva.

Aspirator cu sac Heinner HVC-MS700KP, 700W, 3 L, Variator putere, Silentios, Indicator sac plin, Maro

      Il vei purta usor dupa tine oriunde prin casa, mai ales ca beneficiaza si de doua roti ajutatoare care sa faca acest lucru posibil cu putin efort. Se poate folosi doar in cazul suprafetelor uscate. Toata mudaria captata va fi stocata la interior intr-un sac colector de capacitate 3 litri. Accesoriile pe care le primesti vinin ajutorul tau atunci cand il vei folosi pentru curatarea covorului, vrei sa intri pe spatii inguste sau pentru periere. Sacul textil cu o capacitate de 3 l, este suficient de mare pentru a aspira intreaga casa fara sa iti mai faci griji ca trebuie sa te opresti si sa golesti sacul. Fiind reutilizabil, vei economisi timp si bani nemaifiind nevoie sa achizitionezi saci de hartie.

      Acesta vine dotat si cu un motor destul de puternic (700 W) care ii ofera o putere de aspirare de 160 W, suficient de buna astfel incat sa retina chiar si particulele mici de praf. Il poti folosi oriunde pe suprafata uscata atat covor, parchet sau gresie. Odata ce l-ai bagat in priza si ai montat si furtunul de aspirare poti curata o zona de pana la 8 metri in jurul sau. Vedem ca optiunile de filtrare prezente in dotarile acestui model sunt unele premium, fapt care eficientizeaza procesul de colectare si mentinere pe parcursul functionarii a particulelor fine de praf.

Aspirator cu sac Heinner HVC-MS700KP, 700W, 3 L, Variator putere, Silentios, Indicator sac plin, Maro

     Dotat si cu filtru HEPA 12 pentru retinerea particolelor fine de praf, acesta isi va demonstra eficienta in timp. Dimensiunile acestuia, relativ mica in comparatie cu alte modele de acelasi tip, iti ca da posibilitatea sa ajungi chiar si in acele zona mai greu accesibile. Este un aparat foarte bine construit tehnologic, care nu imprima un zgomot foarte mare, un nivel optim, astfel incat sa nu deranjeze toti vecinii. 

     Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie mica, accesoriu pentru spatii inguste, perie speciala si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Heinner, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Heinner HVC-MS700KP se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Heinner cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Heinner HVC-MS700KP este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 23,8 kWh/an. 

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Aspirator cu sac Heinner HVC-MS700KP, 700W, 3 L, Variator putere, Silentios, Indicator sac plin, Maro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>