Bicicleta fitness eliptica REEBOK GX40s, pret, specificatii tehnice

    Bicicleta fitness eliptica REEBOK GX40s este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Utilizand regulat acest aparat, putem reduce senzatia de intepenire, riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatati mobilitatea, oferind si un plus de energie. Aceasta imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, asigurand o miscare uniforma si solicitand toate grupele de muschi din zona abdomenului, picioarelor, feselor, umerilor si coloanei. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri, iar pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant ce mentin piciorul bine fixat in timpul exercitiului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa piciorului este de 33 cm, distanta dintre pedale fiind de 20 cm. Putem regla foarte usor inclinatia pedalei in functie de preferinte. Aparatul include o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile asigurand un antrenament eficient. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

Bicicleta fitness eliptica REEBOK GX40s, volanta 9 Kg, greutate maxima utilizator 120 kg

      Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. fitness eliptica REEBOK GX40s este un aparat de fitness care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model de culoare rosu/gri cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 119 x 38 x 64.5 are o greutate de numai 49.46 Kg si nu ocupa mult spatiu in locuinta ta. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 24 cm. Bicicleta fitness eliptica REEBOK GX40s include o pereche de brate mobile si 2 brate fixe de relaxare pentru a obtine un antrenament mai stabil. Senzori de puls sunt incorporati in manere fixe cu conectare la computerul bicicletei.Bicicleta fitness eliptica REEBOK GX40s, volanta 9 Kg, greutate maxima utilizator 120 kg    Indiferent daca programului de antrenament are scopul de a arde stratul adipos sau de a intari sistemul cardiovascular, cheia pentru obtinerea celor mai bune rezultate este de a mentine un ritm cardiac adecvat pentru fiecare program de antrenament. Senzorii de puls va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 120 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, distanta parcursa, viteza, caloriile arse, puls. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de tip AAA. REEBOK GX40s functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 32 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul electronic cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.

      Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 9 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante pentru a preveni deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. In plus, beneficiaza de doua roti de transport, putand fi foarte usor de mutat. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Poate fi achizitionata zilele acestea avand un pret mult mai mic, oferta fiind supusa conditiilor de valabilitate a promotiei curente: Verifica pret actualizat

Bicicleta fitness eliptica REEBOK GX40s, volanta 9 Kg, greutate maxima utilizator 120 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>