Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 634 B, review

     Masina de spalat vase partial incorporabila Hansa ZIM 634 B este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performanta cu control mecanic dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Masina are un design foarte simplu, avand carcasa complet alba, iar panoul de control mecanic fiind plasat sus pe usa. Panoul ascuns are o interfata foarte simpla, fiind prevazut cu un numar redus de butoane si semnalizari cu LED ce iti indica programul care este in desfasurare, timpul ramas pana la finalizarea programului, precum si etapa spalarii la jumatate din capacitatea maxima a masini. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata 3, 6, 9 ore cu afisare timp ramas. Pentru cele mai bune rezultate de spalare la acest model, cantitatea de saruri necesara este distribuita automat in functie de gradul de duritate al apei. În cazul in care cantitatea de saruri sau de solutie de clatire este insuficienta, indicatorii electronici va informeaza imediat cu privire la acest lucru.

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 634 B, 12 seturi, 4 programe, Clasa A++, 60 cm

     Aparatul avand dimensiunile de (IxLxA) cm 81,5 x 55 x 59.8 cm si o greutate de 33.5 Kg, se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 12 (seturi) se adreseaza familiilor de 3-4 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spatioase din sarmă cu rafturi pliabile, dintre care cosul de tacamuri este glisant, astfel incat sa te poti adapta la fiecare situatie si sa poti spala toate vasele de care ai nevoie. Sistemul electronic de control al balansului va funtiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 44 dB). Acest model dotat cu Water Detector, recunoaste nivelul de apa. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru incarcaturi la jumatate, sau incarcaturi partiale, economisind apa si energie. Pentru ca aparatul urmeaza a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii si programe nu doar eficiente, ci și economice. Rezultatele excelente de spalare sunt asigurate de cele trei niveluri de pulverizare independente. Datorită acestei solutii, jeturile de apa pot patrunde chiar si în cele mai inaccesibile locuri. Bratul din mijloc si cel inferior se rotesc in directii opuse, iar duza superioara suplimentar asigura o eficienta sporită a procesului de spalare a vaselor de pe raftul superior. Acest model este dotat cu un sistem de uscare termica turbo cu aer fierbinte, care imbunatateste si grabeste ultima etapa a ciclului de spalare. În interior nu raman aburi, iar vasele sunt perfect uscate si lucioase, fara pete sau urme de apa. Suportul separat pentru tacamuri de sus asigura o spalarea foarte buna a tacamurilor. La acest model se poate regla inaltimea gratarului superior pe loc fara a trebui sa îl scoateţi de pe ghidaje. Acest lucru permite si introducerea vaselor de mari dimensiuni. Gratarele raftului inferior pot fi rabatate prin doar cateva manevre simple. Astfel, obtineti o suprafata plana incapatoare, ideala pentru oalele si cratitele de dimensiuni mari. Cu functia 3 in 1 din dotare obtineti rezultate foarte bune la fiecare program accesat de spalare prin folosirea de tablete combinate. Datorita utiliari acestor tablete, nu mai este nevoie de utilizarea de saruri si solutii de clatire.

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 634 B, 12 seturi, 4 programe, Clasa A++, 60 cm

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 4 programe de spălare cu 5 nivele de temperaturi de spalare. Vei gasi astfel un program bio/eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse. Un program intensiv la 65°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat. Programul are o durata de 130 de minute, care consuma 16 litri de apa si 1,2 kW/h. Programul scurt Express 40°C, de doar 40 de minute, ce foloseste 10 litri de apa si energie de 0,45 kWh. Acest program nu are ciclu de uscare. Program normal de 60 de minute, care consta din spalare la 55°C. Acest program este ideal de a fi folosit zilnic. Acest program are nevoie de 9 litri de apa si de 0,9 kW/h. Masina de spalat vase incorporabila Hansa detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau). In cazul fluctuatiilor de presiune al apei sau a ruperii conductei de alimentare, acest model are si sistemul Water Stop care blocheaza imediat intrarea apei in masina inchizand robinetul, iar masina se va opri.  

     Masina este dotata si cu un filtru fara tehnologia de autocuratare. În privinţa functiilor speciale, pune la dispozitie, elementul de incalzire ascuns, cele 5 nivele de temperatura, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei. Modelul se incadreaza în clasa de eficienta energetica A++, avand un consum extrem de redus de curent electric.

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spalare Eco este de 0,9 kWh, iar cel de apă este de 9 litri. Consumul anual este de 258 kWh iar cel de apa este de 3080 de litri. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 30%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 49 dB. La finalizarea ciclului de spalare un semnal luminos si sonor ne indica acest lucru.

Recomandare:

     Primesti garantie la 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 634 B, 12 seturi, 4 programe, Clasa A++, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>