Aragaz Hansa FCGW510009D1, pret, specificatii tehnice

     Bucataria este palatul de clestar al bucatareselor, iar aici pe langa pricepere minutioasa e nevoie de aparate de gatit fiabile si performante. Aragazul trebuie sa faca parte din recuzita oricarui spatiu de gatit, asa ca daca te-ai decis sa inlocuiesti vechiul tau aragaz cu unul nou, Hansa FCGW510009D, este o alegere perfecta pentru a completa cu succes nevoile tale. Hansa FCGW510009D este unul din putinele modele de aragaz care demonstreaza ca se poate avea un produs decent calitativ si cu un design frumos, fara a trebui sa spargem pusculita pentru asta. Acest aragaz este destinat folosirii de catre cei ce prefera modelele cu alimentare pe gaz, atat pentru plita cat si pentru cuptor. La interior Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos si neted, care previne acumularea murdariei si grasimii. Capacul superior din aluminiu previne stropirea peretelui si protejeaza partea superioara a aragazului impotriva murdaririi atunci cand gatesti. 

      Panoul de comanda cu 5 butoane rotative clasice avand control mecanic pozitionat deasupra usi aparatului, monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 4 butoane rotative clasice cu variator de putere, pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei cu alimentare pe gaz metan; In stanga panoului se afla buton rotativ termostatat pentru actionare a arzatorului inferior din dotare, cu 3 trepte de temperatura, de la minim 150°C la maxim 325°C. Acest buton permite setarea temperaturii de preparare. Sistemul de aprindere al arzatoarelor de la plita si de la cuptor este clasic.

     Cuptorul mentine caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienta foarte buna. Usa cuptorului din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul uşii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita uşii cu geam reflexiv, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Capacul de protectie al plitei aragazului este din metal. Acest aragaz are tehnologia Curatare rapida a usii, ce este un sistem inovativ, ce ne permite sa demontam conturul usii, fara a utiliza nici un fel de scule, doar apasand pe clemele din lateral, tragand flansa superioara si in cele din urma scotand geamul. Acesta este un geam plat de o calitate mai buna, cu o vizibilitate mai buna, pentru un confort superior in utilizare. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este rabatabil si asigura o deschidere uşoara şi silenţioasa a acestuia. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 58 litri, fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii, tava clasica si gratar din sarma. Acest aragaz este dotat si cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Datorita capacitații de 58 de litri, acest cuptor este destul de incapator. Chiar daca are o dimensiune medie, acest model este încadrate în clasa energetica A, incadrandu-se printre cele mai eficiente aparate existente. Acest aragaz este ideal pentru a prepara mai multe feluri de mancare deodata si pentru reuniuni familiale sau petreceri acasa.  Cuptorul are in dotare ghidaje ambutisate pentru tavi. Aceste ghidajele laterale asigură stabilitatea tavilor de copt si faciliteaza glisarea la introducerea si scoaterea acestora din cuptor. Manerul metalic curbat ergonomic de culoare alb da o dinstinctie deosebita aparatului. Modelul  avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 60 si o greutate neta de 25,7 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

     Cu sistemul static ce activeaza elementul de incalzire inferior, cuptorul ofera o coacere uniforma pentru prajituri, fursecuri si produse de patiserie. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, cuptorul are o tava specială, adancă de 5 cm. Tava este emailata, pentru a putea fi mai ușor curațata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curațare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari așa ușor, deoarece marginile tăvii sunt ușor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grasime. Accesoriile aragazului sunt urmatoare: 1 tava adanca si 1 gratar din sarma. Suprafata plitei fiind din email lucios are un design elegant de culoare alb si este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din otel emailate au un design continuu, fara a mai fi necesar sa va chinuiti să ridicati oalele grele de pe plita.

     Plita aragazului Hansa FCGW510009D1 cu alimentare cu gaz metan dispune de o putere maxima de 7,5 kW fiind impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere de 1.75 kW si 1 arzator mare pe gaz cu o putere de 3,0 kW. Aragazul avand sistem de protectie va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Aragazul cu control mecanic, este dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL, montate din fabrica.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie comerciala de 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aragaz Hansa FCGW510009D1, 4 arzatoare, Gaz, 50 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>