Aragaz electric Hansa FCEW59009, pret, specificatii tehnice

    Hansa FCEW59009 este un aragaz excelent care se potriveste solemn cu un design interior modern, acesta completand lista de beneficii care o va avea bucataria ta. Are un sistem de functionare electric, echipat cu mai multe sisteme moderne demne de invidiat, totul la un pret accesibil. Design-ul atractiv si finisajele de inalta clasa ii permit acestuia sa se integreze perfect in orice tip de bucatarie, fie ea clasica sau cu un design modern. Experienta in privinta gatitului ramane la aceiasi parametrii, timpul fiind chiar imbunatatit deoarece nu mai apar variatii in ceea ce priveste presiunea la gaz. Odata setata intensitatea ochiului de inductie, intensitatea de gatire ramane mereu aceeasi, fara a mai fi nevoie de reglaje anterioare. Un alt beneficiu pe care il obtii cumparand acest aragaz electric de la Hansa FCEW59009 este si cel al sigurantei. In cazul unui aragaz cu functionare pe gaz exista mai multe temeri cu privire la pierderile din sistem, astfel ca ramas nesupravegheat pot aparea incidente neplacute. Aceste temeri dispar daca se ia in calcul achizitia unui model electric, fiind mult mai sigur.

Aragaz electric Hansa FCEW59009, 4 arzatoare, cuptor electric, grill

      Design-ul sau extrem de placut se datoreaza, in mare parte, suprafetei lucioase din inox folosita pentru exterior. Aceasta va putea fi curatat cu usurinta folosind o laveta de bucatarie sau produse de curatare corespunatoare, efectul de curatare fiind aproape imediat, dupa doar o trecere usoara, datorita suprafetei lucioase. Aparatul de gatit Hansa FCEW59009 poate fi instalat in casa ta tinand cont de urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 55 cm. Piciorusele de sustinere pot fi ajustate dupa preferinte oferind o stabilitate perfecta aparatului pe orice suprafata. Usa cuptorului din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul usii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia.  Datorita uşii cu 2 straturi de sticla şi sticlei reflexive speciale, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. In plus cele 2 panouri din sticla demontabile ale acestei usşi sunt usor de curatat. Astfel, putem accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile. Capacul de protectie al plitei aragazului este metalic. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este dotat cu doua ghidaje cu role care asigura deschiderea uşoara şi silenţioasa a acestuia.

     Aragazul Hansa FCEW59009 dispune de 4 arzatoare de diferite dimensiuni, cu alimentare electrica. Acestea dezvolta o putere variata astfel: 2. kW pentru cele doua ochiuri mari, 1.5 kW pentru celelalte doua de forma medie. Este prevazut si cu sistem de siguranta ce opreste automat alimentarea la electricitate in cazul in care apar probleme de ordin tehnic. Panoul de comanda este cel clasic, cu butoane rotative care corespund fiecarui ochi in parte, pentru zona de aragaz si cuptor. Aceste butoane sunt gradate astfel incat utilizatorul sa poata alege o intensitate potrivita de fiecare data cand alege sa gateasca la acesta. Butoanele sunt prevazute cu protectie care opreste in mod automat alimentarea la primele secunde de functionare in cazul in care sunt actionate in mod accidental. 

       Cuptorul din dotare lasa o impresie buna fiind bine izolat termic pentru un transfer de caldura minim cu mediul exterior. Ca si aragazul acesta este alimentat pe gaz si este prevazut cu sistem de aprindere electrica. Este destul de incapator, aproximativ 69 de litri, suficient pentru a gati pentru o familie intreaga. Acesta este dotat si cu functie grill, astfel ca veti putea pune in aplicatie cunostiintele culinare in cel mai bun mod posibil. Sistemul de distributie aer cald intern permite o incalzire uniforma a interiorului astfel incat alimentele sa fie patrunse in aceeasi masura din toate partile pe fiecare raft in parte. Acesta beneficiaza si de siguranta cuptor si aragaz – opreste automat alimentarea electrica in caz problemelor tehnice.

       Functia de incalzire inferioara si superioara face ca modul de gatit sa fie unul rapid si in acelasi timp uniform pe toata suprafata alimentelor pregatite. Este o functie foarte apreciata atunci cand pregatesti friptura, sau in cazul in care doresti sa pregatesti ceva dulce, cozonaci, placinte sau alte bunatati. Cu functia Timer vei putea monitoriza pregatirea felurilor de mancare relaxat deoarece ceasul mecanic va opri functionarea cuptorului in intervalul de timp stabilit de tine. Iar in cazul in care vrei sa verifici stadiul de coacere a alimentelor de la interior, acesta vine dotat si cu iluminare interioara. Cuptorul dispune si de element tip grill, ideal in prepararea fripturilor de tot felul, intr-un ambient termic perfect.

      Capacul de protectie la nivelul aragazului este unul de constructie sticla, un material rezistent la temperatura si zgarieturi. Accesoriile care le primesti odata cu aragazul fac referire la o tava speciala pentru a gati la interior si un gratar cuptor.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aragaz electric Hansa FCEW59009, 4 arzatoare, cuptor electric, grill

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>