Plafoniera Star-Light E27, pret, specificatii design

     Lumina dintr-o casa este importanta deoarece te va ajuta sa te descurci mult mai bine in conditii de luminozitate mai scazuta. Plafoniera Star-Light E27 imbina atat elemente clasice cat si moderne, integrandu-se perfect in orice tip de apartament, in functie de preferintele si gusturile fiecaruia dintre noi. Este un element de desgn ce aduce un plus la capitolul estetica, avand o forma compacta, dar care amplifica foarte bine lumina in toate colturile sale pentru a uniformiza lumina de la interior intr-un cadru cat mai natural.

    Plafoniera are deosebitul efect de a umple intreaga incapere cu o lumina potrivita pentru activitatile care necesita concentrare si precizie, insa poate contribui la fel de bine la o atmosfera propice relaxarii. O lumina mult mai slaba ca intensitate poate accentua senzatia de oboseala, astfel ca este recomandat sa utilizezi una cu cel putin doua becuri de intensitate medie, care sa beneficieze de becuri LED cu aprindere independenta. Fiind o plafoniera fara suport, Star-Light E27 se va prinde direct de tavan. Cablul electric se va lega direct de corpul de iluminat. Peste sursa de lumina va fi montat un abajur/dispersor (din cristal, sticla, policarbonat, panza, etc) ce va ascunde intreg sistemul si va avea rol decorativ.

    Tehnologia LED este cea mai performanta si eficienta la ora actuala, asadar ai putea sa iei in calcul si acest considerent atunci cand alegi plafoniera Star Light E27 si sa o dotezi cu doua becuri LED economice. Pe langa economisirea energiei electrice, o plafoniera cu 2 becuri LED iti va putea oferi o lumina puternica si posibilitatea de a alege temperatura de culoare a luminii, astfel incat sa poti folosi lumina rece pentru baie sau hol si lumina calda pentru living sau dining. Secretul functionalitatii optime este folosirea unui variator de tensiune, dispozitiv ce-ti va permite sa reglezi cu precizie intensitatea luminii in fiecare moment al zilei. Astfel, vei putea alege de fiecare data lumina potrivita pentru relaxare sau diverse activitati prin montarea unor becuri puternice pe care sa le controlezi cu un dimmer.

Recomandare:

     Alege acum Star-Light E27 si beneficiaza de o oferta personalizata pe gustul tau, la un pret atractiv: Vezi oferta pret

    Zilele acestea, folosind reducerile mentionate din zona Home/Deco, Star-Light E27 beneficiaza de un discount semnificativ: Vezi pret actualizat