Bicicleta fitness magnetica REEBOK GB40s, pret, specificatii tehnice

    REEBOK este un specialist redutabil in ceea ce priveste aparatele de fitness, astfel daca iti doresti un produs din categoria bicicletelor fitness magnetice, iti recomand REEBOK GB40s. Bicicleta fitness magnetica REEBOK GB40s dispune de un concept de design inovator care iti permite sa setezi un nivel costumizabil al andurantei pentru ca exercitiile tale sa ofere consistenta in functie de nivelul personal de pregatire. Este simplu de utilizat, fiind nevoie de un program impus care sa fie respectat regulat. Odata inceput exercitiul propriu, vei observa imediat imbunatatiri a starii fizice si psihice. Vei avea mai multa energie si pofta de viata. Caloriile sunt arse cu rapiditate, depunerile de colesterol sunt prevenite iar fluxul sangvin creste, reducand riscul de boli cardiace. Folosind acest aparat inima ta iti va fi vesnic recunoscatoare. Manualul tehnic al folosirii aparatului fitness la adevarata sa valoare poate fi descarcat si studiat de la adresa urmatoare: aici

Bicicleta fitness magnetica REEBOK GB40s, volanta 9kg, greutate maxima utilizator 120 kg

 

      REEBOK GB40s este o bicicleta magnetica compacta, care se comporta excelent in spatii reduse ca dimensiuni, apartamente sau living-uri ce se pliaza dupa folosire. Este important sa mentinem un spatiu degajat in locuinta noastra deoarece astfel evitam supra aglomerarea si senzatia de lipsa spatiu. In dimensiuni, aparatul fitness REEBOK GB40s masoara 92 cm lungime, 25.5 cm latime si 58.5 cm inaltime. Este un model de culoare gri, construit din mase plastice si preponderent metalice, rezistente la socuri si utilizare de lunga durata. Saua este ajustabila pe inaltime, folosind un sistem de reglare mecanic, cu 8 nivele de selectie.

Bicicleta fitness magnetica REEBOK GB40s, volanta 9kg, greutate maxima utilizator 120 kg

   Acest tip de bicicleta fitness este special concepută pentru slăbit, deoarece prezintă o volantă mai mare decât alte tipuri de biciclete fitness (9 Kg). O volantă cu o greutate mai mare va impune o rezistenţă mai mare. Cu ajutorul acestei biciclete fitness, veţi putea efectua un antrenament cardio la un nivel ridicat şi vă va ajuta să ajungeţi mai repede la rezultele dorite. Este prevazuta cu scaun reglabil, în funcţie de înălţimea utilizatorului si numeroase funcţii pentru un program intens de slăbit.

      Bicicleta dispune in partea superioara un suport special creat care te va ajuta sa fixezi tableta sau telefonul mobil, astfel incat sa participi si la activitatile de interes in timpul exercitiului sau sa asculti muzica.

Bicicleta fitness magnetica REEBOK GB40s, volanta 9kg, greutate maxima utilizator 120 kg

    Panoul de comanda include numeroase butoane pentru diverse setari dupa cum urmeaza (Start/Stop, Enter, Reset, Recovery, UP/Down). Alaturi de acesta se regaseste un display LCD de mari dimensiuni (85 x 48 mm) care afiseaza informatii cu privire la exercitiul urmat sau diverse rapoarte din istoric. Display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Senzorii pentru detectarea pulsului sunt instalati in manere si sunt de mare precizie facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Aparatul poate memora pana la 4 profile utilizator si are la baza un sistem manual de reglare a rezistentei de la 1-32 trepte. Alimentarea se face cu ajutorul a doua baterii normale. Consola LCD de 5,5 inchi ofera 20 de programe si 32 de niveluri de rezistenta oferind numeroase setari de intensitate.

Caracteristici calculator de antrenament:

– Functii: masurare timp, distanta parcursa, viteza, viteza de pedalare;
– Masurare puls: senzori incorporati in manere;
– Programe puls: 1;
– Profile utilizator: 4;
– Membrana tastatura rezistenta la transpiratie;
– Reglare rezistenta: manual;
– Bluetooth;

      Bicicleta fitness REEBOK GB40s permite o miscare variata variata punand in miscare toate grupele de muschi importante la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Are o greutate de numai 31.3 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. Suporta pana la 120 Kg greutate corporala si are 16 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. Greutatea voalanta este de 9 Kg. Sistemul de pedalare ofera o suprafata mare si aderenta buna astfel incat sa nu iti alunece piciorul in timpul exercitiului. 

Bicicleta fitness magnetica REEBOK GB40s, volanta 9kg, greutate maxima utilizator 120 kg

Concluzie:  Este o bicicleta fitness ce ofera performante foarte bune raportat la pret, faţă de alte modele. Este ideală pentru gimnastica pasivă, care nu necesită mult efort fizic. Mecanismul său este asemănător unei biciclete de stradă, iar mişcarea este redată de cureaua fără volantă. Sistemul de frânare este mecanic: în momentulul opririi aparatului, pedalele mai rulează puţin. Dacă vă doriţi o bicicletă fitness accesibilă şi simplă, aceasta este cea mai recomandată.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul antrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta fitness magnetica REEBOK GB40s, volanta 9kg, greutate maxima utilizator 120 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>