Televizor Smart LED Star-Light, 81 cm, 32DM6600, review

   Star-Light, 81 cm, 32DM6600 este un televizor pe care l-am pus deja in lista de top achizitii in perioada urmatoare de reduceri, un model ce beneficiaza de avantajul interfetei Smart avand un pret foarte accesibil. Sistemul de operare Linux o versiune free custumizata pentru a eficientiza modul de navigare al utilizatorului in zona de aplicatii, ofera acces rapid prin navigare rapida intre ecrane, bara de aplicatii cu scurtaturi rapid, unde poti include si lista posturilor preferate, si cele mai uzuale aplicatii de streaming video, Netflix, YouTube, Hbo Go, etc. Suplimentar poti instala si alte aplicatii dupa bunul plac, app store-ul propriu beneficiind de numeroase alte variante, suficiente ca numar, chiar daca nu vorbim de un veritabil Android Tv. 

Televizor Smart LED Star-Light, 81 cm, 32DM6600, HD

    Comutarea dintre zona de televizor si interfata Smart este un proces rapid, care se executa instand, aceasta functie fiind disponibila din telecomanda. Utilizatorul are posibilitatea sa iti seteze aplicatiile cele mai des utilizate pe bara de scurtaturi ce se activeaza rapid din butonul telecomenzii. Deasemenea telecomanda este dotata si cu buton dedicat aplicatiei de video streaming Netflix, pozitionat in zona centrala.

    Star-Light 32DM6600 beneficiaza de un ecran in format plat care masoara in diagonala 81 cm, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Acesta cantareste 4.2 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 56 W (clasa A). 

      Display-ul de dimensiune 81 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 180 cd/mp, un contrast dinamic de 800:1 si un timp de raspuns de 23 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, ZOOM Modes (functie zoome imagine), luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 81 cm ajunge la 180 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 178° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate.

      Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 8 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Caracteristica “USB Cloning” va permite copierea setarilor televizorului si a canalelor salvate pe un stick USB facand astfel posibil procesul de clonare al configurarilor TV-ului. Astfel, poti duplica setarile unui televizor intr-un proces simplu si rapid. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita.

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV. La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 1 port HDMI, 2 intrari USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Pentru conexiune la internet vei putea folosi fie o conectare prin reteua wireless.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor Smart LED Star-Light, 81 cm, 32DM6600, HD

2 thoughts on “Televizor Smart LED Star-Light, 81 cm, 32DM6600, review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>