Set 2 scaune tapitate Cosy Rainbow Heinner Home, review, pareri

     Cosy Rainbow Heinner Home este un set de 2 scaune tapitate avand un design frumos si haios inspirat de cromatica culorilor asezate in nuante coloristice frumos combinate. Daca provocarea ta este sa amenajezi locuinta intr-un stil caracteristic propriu cu obiecte care sa ofere confort si un design modern, setul Cosy Rainbow Heinner Home poate fi o alegere excelenta. Am vazut astfel de modele si la IKEA dar cum transportul nu il asigurau decat in cazul valorilor mai mari, a fost mult mai usor sa comand online. Zona de dinning arata foarte bine acum, este spatioasa iar cei prezenti la masa pot savura cina comod, folosind sacaunele din setul tapitate Cosy Rainbow Heinner Home. Culorile pentru acestea pot fi alese in functie de preferinte, avand nuante de albastru/gri, multicolor si albastru portocaliu.

Set 2 scaune tapitate Cosy Rainbow Heinner Home, picioare metal, Multicolor

     Odata comandate, acestea nu vin direct asamblate, fiind nevoie sa le instalezi conform cu fisa tehica. Baza de sustinere formata din cele 4 picioare din lemn ofera o sustinere perfecta pentru sarcini de pana in 200 de Kg. Piciorusele din lemn sunt asigurate de bare metalice pentru a nu se deplasa si implicit rupe in cazul sarcinilor mari. Bineinteles ca este important sa nu depasesti cele 200 Kg, pentru care au fost proiectate. Acesta scaune tapitate Cosy Rainbow Heinner Home sunt practice, potrivindu-se perfect cu diverse activitati. Le poti folosi si in zona de living pentru a primi oaspetii sau le poti include in amenajarea unui spatiu intim, cum ar fi un birou de creatie sau zona unde sa te relaxezi seara sa citesti o carte sau sa urmaresti filmul sau serialul preferat la televizor. In functie de preferinte, poti alege urmatoarele modele:

1. Set 2 scaune tapitate Cosy Rainbow Heinner Home

– Culori calde albastru/gri

– Material: structura din lemn, sezut din plastic imbracat in tapiterie din poliester

 – Material cadru: lemn de fag, cu rezistenta sporita

– Dimensiuni: 83 cm inaltime/62.5 cm latime si 57 cm adancime cu inaltime sezut 45 cm

   Avand o baza din material de fag, cele doua scaune ofera o stabilitate excelenta pe orice suprafata, rezistenta la greutate fiind una sporita. La capete, piciorusele de sustinere sunt dotate cu capete cauciucate pentru a preveni zgarierea parchetului si a gresiei. În cazul în care este păstrat în mediu umed, lemnul de fag nu este rezistent la intemperii, astfel ca iti recomand sa depozitezi cele doua scaune in medii ferite de umiditate.

   Imi plac foarte mult aceste scaune, am reusit sa le prind si la promotie si am comandat 2 seturi cu cate doua scaune, sunt foarte practice si atrag atentia imediat asupra lor. Au o forma aparent haioasa, culorile sunt de efect, la fel si constructia. Nu regred deloc alegerea facute, pana acum dand dovada de rezistenta sporita, dupa 3 luni de folosire. Comanda a fost livrata in timp util, aproximativ 48 de ore din momentul initierii. Sunt multumit pe deplin de serviciile oferite, mai ales ca au si garantie 12 luni de zile.

Recomandare:

        Scaunele tapitate Cosy Rainbow Heinner Home sunt exact ceea ce imi trebuia, modele confortabile care sa ofere un confort deplin: Verifica oferta pret

        Le poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acestea fiind incluse in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Set 2 scaune tapitate Cosy Rainbow Heinner Home, picioare metal, Multicolor

Lasă un comentariu