Aspirator cu sac Electrolux ECE32WSB, tehnologie Duza DustPro (review)

    Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac textil Electrolux ECE32WSB. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosu. Motorul puternic de 600 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 700 W. Electrolux este un aspirator cu sac textil s-bag Classic avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 3,5 litri. Acest nou sac sintetic de praf de la Electrolux a fost conceput pentru a oferi o performanta mai indelungata a aspiratorului, adica un nivel ridicat al performantei si o filtrare maxima, pana in momentul in care sacul de praf este plin si gata de golire. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim sacul textil de colectare praf.

Aspirator cu sac Electrolux ECE32WSB, 600W, Duza DustPro, tub telescopic din metal, Albastru

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 5.9 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 9 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 10 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic din inox, cu blocaj din 2 piese, face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Electrolux.

Aspirator cu sac Electrolux ECE32WSB, 600W, Duza DustPro, tub telescopic din metal, Albastru

     Acest aparat este conceput cu un accesoriu integrat, astfel incat nu este nevoie sa transporti piese suplimentare atunci cand faci curatenie in casa. Peria moale pentru locuri inguste si pentru tapiterie, ne permite sa aspiram cum trebuie diverse suprafete. Aceasta perie este integrata in mod facil in manerul aparatului, fiind intotdeauna gata de utilizare. In plus dispozitivul de protectie moale Ergo Shock a aparatului protejeaza mobila si impiedica deteriorarea ei daca te lovesti accidental. De asemenea impiedica blocarea pe margini sau pereti, astfel incat sa te poti deplasa mai rapid cu aspiratorul cand facem curatenie in casa.

     Aparatul este dotat si cu filtrul lavabil Hygiene Filter 12 si filtru de motor clasic ce retine pana si cele mai mici particule de praf. in plus putem curata acest filtru si sa-l refolosim, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa cumparam filtre asa de des. Fiind prevazut cu filtru igienic sau Allergy Plus filter, pentru a absorbi mirosurile neplacute, aspiratorul Electrolux are multa grija fata de persoanele sensibile la alergeni din casa noastra. Pentru a nu avea nici un fir de praf in locuinta noastra sistemul Easy Empty ne permite sa golim comod tot praful aspirat cand facem curat în casa fara sa ramana nici urma de praf. Pur si simplu scoatem sacul si îl golim afara la tomberon. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. 

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Electrolux se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa A, eficienta energetica. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model se incadreaza in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul Silent Performer a fost realizat cu respect fata de linistea noastra. Constructiv aspiratorului, are un motorul cu nivel de zgomot optimizat si cu noua duza Dust Pro silentioasa ce asigura o aspirare cu mai putin zgomot, fara a compromita performanta aparatului. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Electrolux are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Duză silențioasă Dust Pro, duza spatii inguste, duza tapiterie, perie mica perie standard si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Electrolux, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.

    Aspiratorul Electrolux cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Electrolux este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 26,4 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 29.5 x 22.6 x 45.8 si o greutate de 5.9 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Aspirator cu sac Electrolux ECE32WSB, 600W, Duza DustPro, tub telescopic din metal, Albastru