Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX, performante tehnice

    Electrolux, un brand care a aparut la nivel local, si-a extins de cativa ani productia si exportul la nivel global, in momentul de fata existand numeroase zone geografice unde clientii se bucura de aparatele electrocasnice proprii. Succesul apare firesc in urma investitiilor serioase in tehnologie si alinierea acestora la ultimile standarde. Spre exemplu, in cazul combinei frigorifice Electrolux EN3790MKX utilizatorul beneficiaza de un mod de operare mai intuitiv folosind comenzile prin atingere a unor zone de comanda, care permit reglarea independenta si in mod exact pentru cele doua incinte, frigider si congelator. Schimbarile de ambient de la interior sunt semnalizate in timp real de carte un ecran LCD modern, situat la exterior, accesibil utilizatorului. 

Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX, 334 l, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Inox

    Afisajul LED aflat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch-display ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Datorita panoului de comanda frontal al frigiderului Electrolux EN3790MKX vom putea regla temperatura frigiderului fara a mai fi nevoie sa deschidem usa, putand opta pentru unul din cele 2 moduri de functionare „Super racire” sau „Modul Eco„.

    Pentru o functionalitate maxima si in functie de preferinte aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul.

     Cu sistemul de racire Full No Frost Electrolux EN3790MKX raceste uniform tot compartimentul frigiderului si al congelatorului, pastrand nivelul optim al umiditatii in zona de refrigerare, in plus, va scapa de grija dezghetarii congelatorului. Electrolux avand sistemul Dual Cooling/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii.

     Combina Elextrolux cu dezgheţare automată in totalitate, este construita astfel încât apa rezultată din zona de refrigerare si congelare în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara combinei, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla 2 compartimente etanse de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limita de 5°C iar nivelul umiditatii la interior este realizat, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. In acest sens, acest spatiu este dotat cu un comutator glisant, cu care reglam nivelul de umiditate din interior, in functie de produsele depozitate.Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX, 334 l, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Inox     Usa frigiderului avand maner vertical integrat este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport cu capac Dairy Pocket poti pastra produsele pe care le consumi cu regularitate zilnic ca de exemplu: branzeturi, unt, iaurturi sau creme de branza, al doi-lea si al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de pachete refrigerate. Iar ultimul raft Jumbo Pocket specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu capacitate mare.Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX, 334 l, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Inox      Aparatul are iluminare ECO LED premium cu iluminare uniforma a intregului compartiment de refrigerare, din plafon cu consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit.     Corpul de congelare cu usa reversibila cu deschidere spre dreapta si maner vertical integrat este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentul Big Box din partea de jos al congelatorului cu inaltimea raftului de 29 cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni. 

     Celelalte 2 compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Rafturile din sticlă si sertarele sunt detașabile pentru a obtine un spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 9 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Electrolux are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    V avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -21°C. Pe partea de functii si tehnologie Electrolux detine: Sistem de avertizare atunci cand usa este deschisa. Cand aceasta functie este activata indicatorul de alarma de pe panoul de comanda se va aprinde si combina vă va avertiza printr-un semnal sonor daca usa este deschisa mai mult de 3 minute. Iar atunci cand temperatura in congelator se ridica la -10°C, datorita deconectarii de la reteaua electrica, afisajul temperaturii corespunzator spatiului de congelare clipeste. Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare al alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Electrolux avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu functia de Racire Rapida intr-un timp mai scurt, puteti astfel sa va puteti bucura intr-un timp mai scurt de o bautura rece. Cu aceasta functie puteti sa raciti diverse alimente, de la 25°C la 7°C, ce dureaza cu 4-5 ore mai putin comparativ cu alte modele traditionale. Daca doriti sa raciti o cantitate mai mare de alimente, activati aceasta functie mai inainte. Iar la modul de functionare ECO combina asigura  un inalt standardul de eficienta energetica si performanta, insa cu un nivel mai scazut de consum. Aparatul are si Protectie Antibacteriana unde manerele de la usi sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. In plus este dotat si cu un sistem antibacterian, care elimina germenii si virusii din interior ce pot provoca contaminarea alimentara. Cu acest sistem aerul este sterilizat si deodorizat constant, astfel sistemul Neutral Fresh transforma frigiderul in cel mai sigur loc pentru depozitarea alimentelor.

Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX, 334 l, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Inox

     Din punct de vedere energetic Electrolux EN3790MKX se remarca prin consumul energetic mic de 609 Wh/zi si de 264 kWh/an facand parte din clasa de consum A++, conform fisei tehnice. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Frost Free inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Electrolux presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maximade 3650 rpm, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația la 1200 rpm și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Odata ce temperatura este programata, procesorul moduleaza continuu viteza de rotatie pentru a mentine temperatura la valoarea de referinta. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB.     Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 334 de litri din care 228 de litri ii revin frigiderului iar restul de 91 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 200.5 x 59,5 x 64.7 si o greutate de 77 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

      Primesti garantie 2ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX, 334 l, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>