Rindea electrica Steinhaus, PRO-PL850, specificatii tehnice

   Steinhaus, PRO-PL850 este o rindea excelenta pentru atelierul propriu, fiind utila la prelucrarea materialului lemnos prin aschiere de orice tip de esenta, moale sau tare. Daca esti un gospodar adevarat, un aparat ca acesta te va scoate din nevoie exact in momentul de greutate, fiind un aparat versatil, usor de manevrat si cu o greutate aproape nesemnificativa ce ii ofera mobilitate in lucru. Adesea intalnita in atelierele de tamplarie si de prelucrarea mobilei, aceasta unealta initiat dezvoltata nemotorizata, beneficiaza acum de un aflux tehnologii, fiind disponibile mai multe modele in piata pe care sa le cumperi. Noi am concluzionat ca Steinhaus, PRO-PL850 este cea mai buna alegere deoarece ofera performante foarte bune si are un pret de achizitie mai mult decat accesibil. 

Rindea electrica Steinhaus, PRO-PL850, 850W, 16500rpm, 82mm

  Inainte de a incepe lucrul, materialul lemnos se asigura ca nu este umed, deooarece suprafata formata din lame orizontale adera mai greu, eficienta la taiere nefiind pusa in valoare la maxim. E de preferat ca materialul lemnos sa nu fie presarat cu particole fine din praf si nisip, intrucat acestea pot patrunde in interiorul menacinsmului si astfel influenta in mod evident durata de functionare optima a aparatului. De regula inainte de a incepe lucrul efectiv se trece printr-o etapa de curatare, studiul materialului si trasarea liniilor de indicatie conform planului de lucru. Folosind sistemul de ghidare paralel de adancime, se seteaza adancimea taieturii, adancimea falt si apoi se monteaza cutite reversibile de rindeluit. In cazul de fata, premuntat, aceasta rindea beneficiaza de 2 cutite de rindeluit premontate.

   Aparatul de rindeluit Steinhaus are in dotare un motor puternic de 850W ce imprima o viteza maxima de 16500 rotatii pe minut, care asigura lucrari de aschiere de calitate fara prea mult efort depus gratie constructiei special concepute pentru o utilizare cat mai facila. Aceasta poate seta o adancime de faltuire de pana la 12 mm, o adancime de rindeluire de 3 mm co o latime de rindeluire de 82 mm. Poate fi folosit doar pe material lemnos, fiind o unealta destinata pentru uz casnic (hobby), nu o recomand pentru o folosire industriala, fiind excelenta pentru lucrari ocazionale proprii. Pachetul comandat contine urmatoarele:

– 1 x Rindea;
– 1 x Ghidaj paralel de adancime;
– 1 x Ghidaj de adancime falt;
–  2 x Cutite reversibile de rindeluit (premontate);
– Tensiune: 220 – 240 V.

  Usor de manevrat, Steinhaus, PRO-PL850 avand o greutate de aproximativ 3.3 Kg, isi indeplineste cu succes scopul pentru care a fost proiectat, fiind o alegere excelenta in acest buget. Nivelul de echipare tehnic este unul perfect pentru lucrari executate in regim propriu.

Recomandare:

    Daca te-am convins ca acesta este o alegere potrivita pentru tine, poti vedea oferta de pret actualizata aici

       Zilele acestea beneficiaza de oferta de sezon, avand un discount semnificativ, oferta valabila pentru stoc limitat: Verifica pret actualizat

 

Rindea electrica Steinhaus, PRO-PL850, 850W, 16500rpm, 82mm