Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Venus, pret, pareri

   Alegerea unei cazi cu hidromasaj poate insemna o imbunatatire semnificativa a modului de viata, aceasta reprezentand o solutie optima pentru relaxare prin masare terapeutica folosind forta apei. Pentru a usura procesul de instalare si punere in functiune a unui astfel sistem cu hidromasaj, iti recomand un pachet complet, Kring Venus, o cada din acril ce include toate accesoriile necesare pentru o instalare rapida. Un astfel de tratament dupa o zi de munca istovitoare iti va imbunatati simtitor starea generala. Cada din acril cu hidromasaj Kring Venus cu strat antibacterian permite pastrarea indelungata a temperaturii apei, fiind rezistenta, durabila, rigidia, nu se decoloreaza si nu isi pierde atractivitatea deoarece este colorata in masa. Forma asemanatoare unei scoici cu marginea exterioara rotunjita este eleganta si se va incadra eficient in spatiul salii de baie. Acest model e confectionat din acril sanitar, antibacterian, ramforsat cu fibra de sticla.

Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Venus 140x140x46cm, masca, suport metalic si sifon, 5 jeturi orientabile

       Pentru inceperea lucrarii de pozitionare a cazii mai intai trebuie sa se delimiteze conform schematicii spatiul unde urmeaza a fi amplasata. Cada de baie cu sistem hidromasaj Kring Venus masoara in dimensiuni 140 x 140 x 65 cm fiind un model potrivit pentru zonele de colt.  Acest model este unul tipic utilizatorilor cu băi ceva mai mici, dar care vor să se bucure de plăcerea oferită de o cadă, în detrimentul unei cabine de duș. Kring Venus beneficiaza de un strat generos de grosime 7 mm, din placa acril antibacterian, ranforsat din fibra de sticla si pardosea dubla. Materialul ranforsat suporta cu usurinta o greutate de pana la 150 Kg, deci fara probleme aceasta va rezista presiunii corpului tau. Intreg volumul sau masoara in capacitate 200 litri, fiind dotata cu 5 duze ce furnizeaza functia de hidromasare folosind forta apei evacuate la exterior. Amprenta in detaliu a spatiului de instalare este conform cu figura de mai jos:

Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Venus 140x140x46cm, masca, suport metalic si sifon, 5 jeturi orientabile

 

  Este dotata cu pompa de 275 l/minut, cu 5 duze laterale pentru jeturi, orientabile cu functie pornit/oprit, intensitatea jetului de apa putand fi reglata.
Masca are culoare alba, acopera circumferinta de 140x140cm, grosime 3,5mm si este realizata din acril antibacterian rezistent la zgarieturi, usor de intretinut, care nu se decoloreaza. Instalarea acestei cazi cu hidromasaj se face foarte simplu. In primul rand trebuie delimitat spatiul unde trebuie sa fie instalata aceasta iar instalarea se face de jos in sus incepand cu sistemul de scurgere si instalarea caditei. Cadita pentru a fi instalata este dotata si cu nivelatoare de podea reglabile care au un rol foarte important, contribuind decisiv la montarea scheletelui metalic si a peretilor din sticla pe cadita. In pachetul comandat primest si accesoriile de suport pentru podea, sifonul pentru scurgere si masca alba. Masca are culoare alba, acopera circumferinta de 140x140cm, grosime 3,5 mm si este realizata din acril antibacterian rezistent la zgarieturi, usor de intretinut, care nu se decoloreaza. Sistemul de hidromasaj este echipat cu 5 duze ce sunt dotate cu un sistem de curatare usor a depunerilor de calcar, foarte util, impiedicand obturarea duzelor cu depuneri de calcar.

   Persoanele care vor pasi în cadă,se vor bucură de o experiență relaxantă, pe care altfel nu ar fi putut-o trăi intr-o cada obisnuita. Este foarte relaxant, placut chiar sa petreci minute bune, sa te relaxezi sau chiar sa exersezi activitati cum ar fi cititul sau sa asculti muzica preferata in ambient. Este o cada spatioasa care prin sistemul revolutionar cu hidromasaj, transforma simpla baie intr-o experienta unica. Costul, durabilitatea, design-ul, felul în care se simte, toți acești factori ar trebui să fie importanți în alegerea acesteia ca viitoare achizitie. Aceasta este fabricata dintr-un mix de materiale  care se comporta bine cu corpul, izolator termic, pentru a mentine apa la temperatura ideala pentru mai mult timp. Procesul de curatare sau igienizare este simplu, fiind nevoie de doar de o laveta si solutie de tip detergent pentru curatarea murdariei.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o cada acril cu hidromasaj care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 10 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Venus 140x140x46cm, masca, suport metalic si sifon, 5 jeturi orientabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>