Televizor LED Vonino LE-3268Z pret si specificatii tehnice

      Vonino LE-3268Z este alegerea perfecta zilele acestea daca iti doresti sa achizitionezi un televizor de dimensiuni medii, ce masoara in diagonala 81 cm, la un pret accesibil. Usor de utilizat, Vonino LE-3268Z nu are un mod de control sofisticat, astfel ca nu gasim interfata smart, iar meniul de navigare poate fi setat sa fie tradus in limba romana. Televizoarele mai mici sunt in general avantajoase in cazul incaperilor mai mici, acolo unde distanta dintre o canapea sau un pat trebuie cumva sa reflecte diagonala televizorului. La bucatarie, pe un suport Tv la inaltime, la fel reprezinta o alegere perfecta. Pe langa functia clasica de televizor, Vonino LE-3268Z poate fi folosit cu succes si ca monitor aditional la computerul personal, sau atunci cand te joci pe consola.

Televizor LED Vonino LE-3268Z, 81cm, HD 720p, Clasa A+

   Constructia este una stabila, iar acest lucru este dat de cele doua picioruse pozitionate la cele doua extremitati din partea de jos. Ramele subtiri promit ca nu vor lua mult din suprafata ecranului, astfel incat vizibilitatea sa nu fie afectat, ecranul ocupand pana la 90 % din suprafata plata a acestuia. In pachetul comandat, pe langa televizor primesti si telecomanda cu raza de actiune pana la 7 metri distanta. Butoanele sunt pozitionate intuitiv, astfel incat utilizarea televizorului sa nu fie una facila. 

      Ecranul de 81 cm, suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli, avand urmatoarele caracteristici de imagine: contrast dinamic 30000:1, o luminozitate de 250 cd/mp, timpul de raspuns este de 6.5 ms, o valoare excelenta pentru dimensiunea sa. Pentru transmisii in cablu si terestru acesta foloseste un tunner digital DVB-T/C, compatibil cu normele europene in viguare. Televizorul LED Vonino LE-3268Z are o caracteristica care combina atat functia de monitor cat si cea de televizor. Acesta beneficiaza de o setare speciala a imaginii pentru modul gaming, activa din telecomanda. Deasemenea functia Picture Mode te ajuta sa setezi modul de vizualizare in functie de evenimentul transmis, in 16:9 sau wide view. 

     Tehnologia 3D Comb ofera culori vii si calde chiar si atunci cand vizionati filme sau emisiuni mai vechi care nu au fost filmate la rezolutie si calitate HD. Cu ajutorul functiei Noise Reduction, poti sa vizualizezi fiecare detaliu al filmelor de actiune sau evenimentelor sportive fara sa pierzi din detaliile importante. Cadrele nu se vor suprapune iar detaliile raman la forma lor initiala. Aceasta tehnologie utilizeaza frecventa nativa de reimprospatare de 60Hz, viteza procesorului de imagine si tehnologia iluminarii din spate, pentru a masura si reda in detaliu actiunile si miscarile rapide, fara pierderi de calitate si claritate.

      Indiferent de unde vei urmari emisiunile preferate, imaginea va fi vizibila excelent, lucru determinat de unghiul de vizibilitate de pana la 178 de grade. Modelul LED TV Vonino LE-3268Z are incorporate 2 difuzoare situate in partea de jos, cu o putere totala de 16W, care transmit un sunet clar si puternic. Pentru a conecta televizorul la un sistem de sunet extern puteti folosi iesirea coaxiala disponibila.

      La capitolul conectivitate, televizor LED Vonino LE-3268Z beneficiaza de urmatoarele porturi: o iesire USB 2.0, 3 porturi HDMI, SCART, slot CI+, VGA, intrare Scart si intrare mufa pentru casti de 3.5 mm. Conectand un dispozitiv de stocare cu fisiere video, acesta va fi detectat si vei putea astfel rula filmele preferate cu ajutorul player-ului integrat. Televizorul Vonino ofera o calitate si o claritate superba a imaginii cat si caracteristici inovatoare care adauga o frumusete deosebita fiecarui pixel. Cu ajutorul interfetei CI, eliminati telecomanda TV-Box-ului si controlati canalele TV direct de la telecomanda televizorului Vonino. 

Televizor LED Vonino LE-3268Z, 81cm, HD 720p, Clasa A+

      Este foarte usor, cantareste aproximativ 4.6 Kg, lucru care il face compatibil si cu un suport de perete de tip VESA. Consumul energetic mic este un alt aspect remarcabil, un televizor economic cu o putere consumata de doar 45 W. Accesoriile incluse in pachetul comandat includ, telecomanda, cablul de alimentare si manualul de utilizare. Telecomanda Vonino RM-68X furnizata in cutie, ofera utilizatorului posibilitatea sa foloseasca o singura telecomanda pentru ambele dispozitive (televizor si TV Box). Cumparat separat, acest Tv Box, iti da posibilitatea de a transforma actualul televizor intr-un veritabil Smart Tv.

Recomandare:

   Iti recomand sa alegi oferta distribuitorului direct deoarece transportul este astfel GRATUIT, si beneficiezi zilele acestea si de o reducere consistenta: Verifica pret actualizat

   Deasemenea exista si o oferta interesanta pentru cei care doresc sa achizitioneze impreuna cu televizorul si TV Box-ul pentru interfata Smart: Vezi pret pachet complet

 

Televizor LED Vonino LE-3268Z, 81cm, HD 720p, Clasa A+

Lasă un comentariu