Lada frigorifica Beko HS210520 pret si specificatii tehnice

      Atunci cand ai un magazin alimentar sau pur si simplu doresti tu sa iti conservi alimentele pentru uz casnic, lada frigorifica Beko HS210520 este mereu o alegere de luat in seama, un dispozitiv modern cu racire consistenta. Acesta va face fata cu brio solicitarilor dvs. reusind astfel sa pastreze in conditii de temperatura optima o multitudine de alimente, indiferent de temperatura de afara. Designul este unul clasic, de culoare alba, are sistem de inchidere cu siguranta si este prevazuta si cu maner pentru manevrarea mai usoara a usi de acces interior. Balamalele flexibile ofera o deshidere larga pentru interior de pana la 140 de grade si au o prindere solida in 3 puncte pe suprafata metalica.  Modelul de fata are o forma verticala, cu deschidere in partea de sus, oferind astfel avantajul prin faptul ca nu va ocupa spatiu foarte mare. Pentru o protectie eficienta antibacteriana, garnitura de pe usi montata pentru etansare contine aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. La exterior nu se regaseste nici un panou de comanda, singura posibilitate de reglare a temperaturii fiind termostatul mecanic de la interior. 

      Consumul energetic este unul limitat, mai ales ca este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru care avem un consum energetc de 173 kWh/an. Aceasta ofera o eficienta cu 24% mai buna fata de modelele din clasa A simplu. 

      La interior lada frigorifica ofera un spatiu destul de voluminos de pana la 104 de litri distribuit pentru un singur cos la interior. Interiorul este iluminat cu un dispozitiv de tip LED economic, foarte util in special pe timp de noapte. Tot aici gasesti si panoul mecanic de reglare temperatura interior. La interior combina frigorifica este dotata si cu un sistem de drenare eficient atunci cand esti pus in situatia sa o decongelezi. Decongelarea survine atunci la un interval de 2-3 luni de zile, atunci cand poti observa un consum energetic mai mare sau o eficienta la congelare sub nivelul standard. 

     In cazul unei pene de curent, autonomia de refrigerare dureaza pana la 20 de ore, timp pana cand aceasta isi pierde toata racoarea de la interior si se dezgheata. In timpul functionarii, lada frigorifia Beko se va dovedi destul de silentioasa, nivelul de zgomot fiind undeva la valoarea de 48 dB. Racirea se bazeaza pe prezenta la interior a unui singur compresor. Aparatul frigorific se incadreaza perfect alaturi de celelalte dispozitive electrocasnice, este complet de culoare alta, si masoara in dimensiuni 88.6 x 62 x 57.5 cm. 

Recomandare:

          Prin programul buy-back, primesti o reducere suplimentara de 150 lei: Detalii aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lada frigorifica Beko HS210520, 104 l, Clasa A+, Alb