Blender Beko TBN7802X pret si specificatii tehnice

Imagini pentru Blender Beko TBN7802X   

        Beko TBN7802X este un blender perfect in cazul in care doresti sa experimentezi gustul natural a unui suc din fructe autentic, facut chiar la tine acasa respectand retetele proprii. Cunoastem problema sucurilor comercializate in magazinele cum ca ar contine multe adaosuri de natura sa le indulceasca artificial, conservanti si alti coloranti asa ca nu ne ramane decat sa alegem varianta cea mai sigura utilizand un blender si multe fructe naturale. Un blender este un aparat extrem de util in orice casa, mai ales ca poate fi folit in mixuri cat mai variate in care sa incluzi atat fructe cat si legume. 

Caracteristici design:

      Beko TBN7802X este un blender compact care nu ocupa foarte mult spatiu, fiind mai degraba o prezenta disctreta in bucatarie care compenseaza prin forma sa solida dar si design. Acesta este compus din doua corpuri adiacente, un vas gradat care se monteaza intotdeauna in partea de sus si corpul de jos care comanda rotirea lamelelor din inox. Vasul gradat este construit dintr-un aliaj din sticla termorezistent, are prevazut un maner de manevrare usoara iar gradatiile incep de la 250 ml si se opresc la 1500 ml, cat este si capacitatea maxima a acestuia. Odata preparat sucul din fructe, acesta poate fi detasat cu usurinta de partea de jos pentru a permite servirea sucului in pahare separate. In partea de jos aparatul este dotat cu un potentiometru care reflecta starea de lucru a aparatului, viteza, oprit sau pornit. 

Detalii Tehnice:

      Referitor la partea tehnica, aparatul este prevazut cu un set de lamele de la Star Blade care sunt capabile sa zdrobeasca fara probleme chiar si cuburile de gheata. Vara iti poti prepara un smothie racoros numai din fructe adaugand si gheata pentru a amplifica senzatia de racorire. Cele 4 cutite din otel inoxidabil au o forma speciala, sunt foarte ascutite si potrivite pentru tocarea si amestecarea ingredientelor preferate. Preparatele obtinute sunt mult mai omogene datorita preciziei de taiere iar rezultatele sunt excelente. 

Imagini pentru Blender Beko TBN7802X

     Functia Pulse si treptele de viteza variabile se adapteaza in functie de preparatul pe care doresti sa-l pregatesti. Cu ajutorul treptelor de viteza poti opta pentru o intensitate mai mica sau mai mare in functie de ingredientele pe care le folosesti. Motorul folosit pe acesta are o putere de 800 W, suficient de mare incat procesul de maruntire sa survina intr-un timp foarte scurt. Aparatul nu se opreste din functionare si nici nu trebuie sa tii apasat continuu vreun buton, modul de operare fiind continuu dat de consola electronica a acestuia. In cazul in care folosesti legume mai rigide ca forma, iti recomand sa folosesti functia Turbo Pulse, ce foloseste intreaga putere a motorului pentru a zdrobi cu succes chiar si cele mai dificile legume si fructe. Se pot prepara diverse supe, shake-uri sau sosuri. 

     Cablul blenderului are o lungime de 1.2 m, nefiind nevoie ca acesta sa fie plasat in imediata apropierea a unei prize. Si pentru cei care isi pun intrebari in legatura cu rezistenta si durabilitatea unui produs de altfel destul de ieftin, trebuie spus ca vasul este confectionat din sticla iar corpul din inox. Capacul, vasul si lamele sunt detasabile si se curata usor, acest blender fiind o solutie ideala pentru cei care doresc sa manance sanatos, dar sunt mereu presati de timp. Aparatul poate fi montat pe orice suprafata, acesta avand calitatea de a fi stabil indiferent de zona de lucru datorita celor 4 picioruse ce vor actiona ca niste ventuze de fixare pe pozitie. 

Recomandare:

         Este o achizitie ce se cere in fiecare bucatarie, un dispozitiv de care nu te poti lipsi deloc din bucatarie: Verifica oferta pret

         Zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, acesta avand un discount destul de bun cat sa reprezinte o oferta destul de buna: Verifica pret actualizat

 

Blender Beko TBN7802X, 800 W, 1.5 l, Inox

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>