Aparat de spalat cu presiune Karcher K2 Classic Home pret si specificatii tehnice

      Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu metoda de curatare uscat/umeda multifunctional Karcher K2 Classic Home. Acest model de aparat multifunctional 3 in 1 permite curatirea mai multor tipuri de suprafete, de la covoare sau tapiterie, la podele acoperite cu linoleum, marmura sau piatra, fie ca este vorba despre o murdarie solida sau lichida. Poate fi utilizat cu succes in atelier, camera de relaxare, pivnita, spatiul de intrare sau pentru curatarea interiorului masinii. Asadar, acest model ofera nu numai o aspirare umeda a lichidelor, suflare si o aspirare uscata facandu-ti in acest fel munca de doua ori mai usoara. Cu functia de suflare Karcher K2 Classic Home este ideal pentru uscarea suprafetelor, desfundarea chiuvetei sau a cazi de la baie sau indepartarea frunzelor cazute toamna. Aceasta functie ajuta la indepartarea murdariei fara efort, de exemplu din suprafete de pietris.

    Karcher K2 Classic Home are ca dotari standard: container pentru aspirare umeda si sac de colectare praf din hartie cu functii practice, fiind conceput pentru o aspirare umeda si uscata, fiind un ajutor la curatarea pavelelor si a teraselor.

Kärcher High pressure washer K 2 Classic
      Motorul puternic de 1400 W care poate fi controlat electronic. Cu o presiune ce ajunge pana la 110 bar, acesta are o eficienta de aeratie de 360 de litri/h. Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si buton pentru pentru reglarea precisa a puterii. 

     Corpul aparatului de curatat este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca acesta sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport pliabil, cu o greutate de 3.3 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Manerul usor detasabil ne permite sa atasam accesoriile direct de furtunul de aspirare.

      Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 7.5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. 

      Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Karcher K2 Classic Home are 4 role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. 

      Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Karcher K2 Classic Home este special conceputa sa ofere o putere mare de curatare la un consum redus de energie. 

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aparat de spalat cu presiune Karcher K2 Classic, 1400 W, 110 bar, 360 l/h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>