Combina frigorifica Arctic AK54305MT+ pret si specificatii tehnice

      Pentru cei care au in plan sa cumpere cat de curand o combina performanta si accesibila ca pret, le recomand Arctic AK54305MT+, un model ce permite pastrarea de lunga durata a alimentelor la interior. Chiar daca este un model nou, Combina frigorifica Arctic AK54305MT+ nu difera foarte mult fata de modele anterioare din punct de vedere al designului, principalele plusuri fiind legate de climatizarea oferita la interior si consumul mult redus. Nu este o combina foarte spatioasa, dar dupa cum vom vedea, beneficiaza de o organizare ca la carte a spatiului la interior, astfel ca vei gasi intotdeauna locatia perfecta pentru alimentele mari, medii sau cele mici. Exteriorul este unul placut la vedere, dar urmareste acelasi stil clasic, de care ne-au tot obisnuit cei de la Artic, este o culoare in stil grafit, un gri de culoare mata, care imbraca tot exteriorul. Accesul la interior se face separat, atat pentru frigider cat si congelator, existant posibilitatea de a alege varianta de deschidere usi, fie spre stanga sau dreapta. 

Combina frigorifica Arctic AK54305MT+, 291 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 181.3 cm, Argintiu

     Un alt punct de reper care sa te convinga ca este o alegere foarte buna il reprezinta consumul energetic, n cazul de fata fiind vorba de o combina frigorifica foarte eficienta din acest punct de vedere, incadrata in clasa de eficienta A+. Aceasta ofera  un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un consum redus de energie. In mare, consumul inregistrat de combina ajunge undeva la 267 kWh/an.

      Reglajul temperaturii se face manual, utilizand termostatul de la interior, atat pentru frigider cat si congelator. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare. Acesta este dispus pe peretele superior, alaturi de care se gaseste si sistemul de iluminat interior, activ la deschiderea usii. Sistemul de dezghetare pentru frigider este unul automat astfel ca nu va trebui o oprire totala pentru a dezgheta acest frigider, procedeul fiind unul automatizat si se desfasoara chiar in timpul functionarii acestuia. Nu acelasi lucru se intampla pentru congelator, in cazul acestuia sistemul pentru decongelare este unul manual. 

Imagini pentru Combina frigorifica Arctic AK60350-4

      Pentru interior spatiul disponibil de 291 litri este impartit intre frigider (204 litri) si congelatorul de 87 litri, situat din zona inferioara a sa. Frigiderul ca spatiu, este impartit pe 3 nivele separate de rafturi din sticla securizata, care pot fi oricand glisate sau reasezate pentru a urmari marirea sau micsorarea spatiului dintre nivele. Compartimentul de mari dimensiuni Fast Freeze XL Zone al congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida, iar compartimentul spatios Garden Fresh, dedicat depozitarii legumelor si fructelor, asigura ca alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. Usa de acces interior este dotata cu suporti pe dimensiuni diferite pentru a putea primi sticle si alte alimente de marimi diferite. 

Imagini pentru Combina frigorifica Arctic AK60350-4

      Congelatorul desi un pic mai mic, ca dimensiune, este si el compartimentat pe 3 nivele de rafturi spatioase care la fel pot fi glisate sau reasezate pentru a mari spatiul dintre ele. Garnitura este una antibacteriana iar uşile sunt reversibile. Capacitatea de congelare a acestei zone frigorifice este de pana la 4 Kg/24 de ore. In plus compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului Fast Freeze ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.

      Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta. In timpul functionarii, combina frigorifica Arctic da dovada de silentiozitate, astfel incat sa nu deranjeze linistea casei tale.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Arctic AK54305MT+, 291 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 181.3 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>